Nieuwe uitbater De Koetsier in LEEUW vanaf maart 2024

C21

Nieuwe uitbater De Koetsier in LEEUW vanaf maart 2024

Koetsier
 

Er is een nieuwe uitbater gevonden voor De Koetsier. De gemeenteraad van 26 oktober 2023 keurde de overname van de lopende concessieovereenkomst door Mathias Scheppers en Wendy De Moté goed. Zij nemen de concessie over vanaf 1 februari 2024 en zullen de zaak opnieuw openen in de tweede helft van maart 2024. De onderhandelingen hiervoor zijn nog lopende. 

Jan Desmeth, burgemeester : “We hebben relatief snel een nieuwe uitbater gevonden. De vorige uitbaters hebben de afgelopen jaren bewezen dat deze zaak aantrekkelijk is en prima kan draaien. Deze reputatie heeft zeker geholpen om snel nieuwe uitbaters te vinden. De gemengde beoordelingscommissie van negen personen is ervan overtuigd dat Mathias en Wendy de geschikte kandidaten zijn. We kijken uit naar maart 2024.”

Mathias en Wendy zijn de huidige uitbaters van een horecazaak in het centrum van Halle en wonen zelf in Oudenaken.

Wendy De Moté : “Wij gaan in de toekomst zowel onze zaak in Halle als De Koetsier open houden. Mathias zal zich toespitsen op onze horecazaak in Halle en ikzelf op De Koetsier. We zijn beide al heel ons leven actief in de horeca. Toen we hoorden dat De Koetsier vrijkwam, heeft dit onmiddellijk onze interesse gewekt. We hebben twee goede koks en prima en flexibel personeel. We kijken ernaar uit jullie vanaf maart 2024 te ontmoeten.”

De Koetsier heeft een bijzondere plek in het hart van onze gemeente en is al jarenlang een geliefde ontmoetingsplek voor zowel inwoners als bezoekers. Het bestuur is dan ook verheugd dat het opnieuw een bruisende plek zal worden waar memorabele momenten en smakelijke ervaringen gedeeld kunnen worden.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 nov 2023
Marc Sluys | 25 nov 2023

archief