Brouwerij Lindemans met nieuwe Tarot bieren in de running voor de Innovations Awards

C21

Brouwerij Lindemans met nieuwe Tarot bieren in de running voor de Innovations Awards

Scherm__afbeelding_2023-11-07_om_14
 

Brouwerij Lindemans is met de nieuwe Lindemans Tarot geselecteerd voor de Innovations Awards van Horeca Expo (19 tot 22 november) in Gent. Hierbij worden de meest innovatieve producten of diensten die vernieuwend zijn binnen de sector of een oplossing kunnen bieden in vele horecazaken beloond.
Uit de vele inschrijvingen heeft de vakjury een shortlist van innovaties geselecteerd. Tijdens de officiële openingsreceptie werden de laureaten van de Innovation Awards bekendgemaakt.  
‚ÄčLindemans Tarot d’Or en Tarot Noir brengen het beste van twee werelden samen en onderscheiden zich door hun unieke samenstelling. Deze sterke alcoholische fruitbieren met een laag suikergehalte en natuurlijke ingrediënten en aroma’s zijn beide een harmonieuze blend van bier van hoge gisting, lambiekbier en fruit.
Tarot d’Or bevat divers exotisch fruit zoals mango, limoen en honingmeloen en Tarot Noir onthult donkere bosvruchten zoals bosbessen, zwarte bessen en zwarte vlierbessen.  Lindemans Tarot Noir - Forest fruit (8% vol.) werd dit jaar nog tijdens de World Beer Awards geprezen tot beste ‘Fruit Lambic’ in de categorie Sour & Wild Beers. Tarot d’Or behaalde een bronzen ‘Country Award’.  
De genomineerde met het hoogste aantal stemmen ontvangt de Visitor’s Choice. De laureaten worden op zondag 19 november tijdens de openingsreceptie op Horeca Expo bekend gemaakt. De winnaars worden tevens tentoongesteld in hal 4.  
Wie op Brouwerij Lindemans wil stemmen, kan dat hier: De shortlist met de genomineerden voor de Horeca Expo Innovation Awards

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerci√ęle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2024

archief