SINT-PIETERS-LEEUW - Jan en Hilde uit LEEUW vierden hun gouden huwelijk

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Jan en Hilde uit LEEUW vierden hun gouden huwelijk

Dsc_4045_01__01___groot_
 
Dsc_4067_01__01___groot_
 
Dsc_4064_01___groot_
 
Dsc_4054_01___groot_
 

 Jan Steppe (74) en Hilde Dubois (73) Bilzen leerden elkaar kennen aan de Vrije universiteit Brussel in 1970. Jan was van Geraardsbergen en Hilde kwam uit Bilzen

Ze zaten op de eerste dag van de eerste kandidatuur naast elkaar en enkele maanden later waren ze een koppeltje.  Na drie jaar trouwden ze en hadden buiten de blok en examenperiode de tijd van hun leven. Er moest wel gewerkt worden,  want één van de voorwaarden om als student te mogen trouwen, was dat ze zelf hun studies zouden bekostigen. Dus werkte Jan bij de Wagons Lits en Hilde bij Vandemoortele als promotieverkoopster. 
Na de studies volgde het echte  leven en werkte Jan als magistraat en Hilde als advocaat. 

Elke 5 jaar kwam er ne kleine : Joris in 1976,Thomas in 1981 en Eefje in 1986.Het gezin integreerde zich in Sint-Pieters-Leeuw. De kinderen gingen er naar school en naar de Chiro en de ouders naar Moreau. 

De jaren gingen voorbij, het huis van 1887 op de Ruisbroeksesteenweg werd volledig vernieuwd en overeenkomstig hun liefde voor de muziek van de Beatles geel geverfd (yellow submarine).  En ja ,ze zijn 50 jaar getrouwd en 53 jaar te samen. Er kwamen 4 lieve en volgens Jan en Hilde superknappe kleinkinderen die hun leven aangenaam maar soms ook druk maken.  Ze hopen nog lang samen met hun mooie gezin te mogen leven in hun Sint Pieters Leeuw. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2023
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief