Koop lokaal en win: eindejaarsactie van start op 9 december in LEEUWN

C21

Koop lokaal en win: eindejaarsactie van start op 9 december in LEEUWN

Scherm__afbeelding_2023-12-07_om_21
 
Vanaf 9 december 2023 tot 15 januari 2024 slaan de provincie Vlaams-Brabant en diverse steden en gemeenten, waaronder Sint-Pieters-Leeuw, de handen in elkaar voor een leuke eindejaarsactie. Met deze actie willen we een warme oproep doen aan iedereen om lokaal te winkelen en onze deelnemende handelaars een hart onder de riem te steken.
 
Door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde "ikkooplokaal" app, kunnen klanten die bij een deelnemende handelaar shoppen dagelijks een QR-code scannen. Hiermee maken ze kans op fantastische prijzen. Hoe vaker men lokaal winkelt en de QR-code scant, des te groter de kans om in de prijzen te vallen.
 
In Sint-Pieters-Leeuw maken deelnemers kans op 50 waardebonnen ter waarde van 20 euro, een handige winkelcaddy en diverse prijzen aangeboden door lokale handelaars. De gelukkige winnaars worden bekendgemaakt tijdens de lentedrink voor inwoners op zondag 24 maart 2024. Als kers op de taart maken deelnemers ook kans op de hoofdprijs van de provincie,  namelijk een e-bike!
 
Deelnemende handelaars herken je aan de affiche  in hun zaak of etalage. Voor meer gedetailleerde informatie en het wedstrijdreglement verwijzen we naar https://www.ikkooplokaalinvlaamsbrabant.be/EINDEJAARSACTIE.
 
Olivier Huygens, schepen van Lokale Economie: "Met de eindejaarsactie, Liever Lokaal, willen we iedereen aanmoedigen om hun aankopen te doen bij onze lokale handelaars. Zij dragen niet alleen passie en expertise, maar vormen ook de ruggengraat van onze samenleving. Door dichtbij te winkelen of te consumeren, beleef je niet alleen meer, maar investeer je indirect in de plaatselijke gemeenschap. Lokale handelaars creëren niet alleen werkgelegenheid in de buurt, maar sponsoren ook tal van lokale verenigingen. Ze geven zuurstof aan de handelskernen, wat de welvaart voor de mensen in je directe omgeving bevordert."
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief