Start Zwerfvuilcampagne Samen vegen we zwerfvuil van de kaart

C21

Start Zwerfvuilcampagne Samen vegen we zwerfvuil van de kaart

2024-insta
 
Iedereen ergert zich aan zwerfvuil in zijn straat, buurt of wijk. Tijd om er samen iets aan te doen. In de gemeente Beersel, gemeente Dilbeek, Stad Halle, gemeente Sint-Pieters-Leeuw en gemeente Ternat barst de klopjacht op zwerfvuil weer los. Samen slaan ze de handen ineen en roepen IEDEREEN op om tijd te maken om zwerfvuil op te ruimen.
 
Ligt uw stoep of buurt ook vol met afval en vuiligheid? Doe dan samen met vele anderen mee aan de actie en geef jouw gemeente een stevige poetsbeurt. Van 23 maart tot 21 april willen we samen alle zwerfvuil van de kaart vegen!
Met een beetje inzet van iedereen zijn alle straten in de gemeenten in een mum van tijd weer schoon. Bundel je krachten en roep de hulp in van je familie, vrienden, verenigingen, buren, collega’s, … 
Kies de straten uit die je wil schoonmaken, meld deze en ontvang ook je materiaal om op te ruimen. De gemeente zorgt voor handschoenen, afvalzakken, fluorescerende hesjes en zamelt de gevulde afvalzakken in.
Wie meedoet, krijgt er een propere straat voor terug. Daarnaast wint per gemeente 1 deelnemer een ballonvaart voor 2 personen. De ideale manier om de propere straten vanuit de lucht te aanschouwen.
Ontdek er alles over op www.intradura.be of maak een afspraak bij de dienst Leefmilieu.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief