Landelijke Gilde VLEZENBEEK organiseert een eerste Jetbeizeluup

C21

Landelijke Gilde VLEZENBEEK organiseert een eerste Jetbeizeluup

Scherm__afbeelding_2024-04-02_om_10
 

In Vlezenbeek is er een jarenlange traditie van loopwedstrijden voor het hele gezin. Meer dan 35 jaar werd de aardbeienjogging georganiseerd tijdens het aardbeienseizoen, want wie Vlezenbeek zegt, zegt ook aardbeien.

Deze traditie willen we als Landelijke Gilde Vlezenbeek niet verloren laten gaan, op zondag 9 juni organiseert de Gilde dan ook haar eerste Jetbeizeluup. Een gekend recept, maar in een nieuw jasje.

 

Met afstanden van 6, 12 en 18 kilometer biedt de Jetbeizeluup uitdagingen voor lopers van alle niveaus. Voor de jongere deelnemers is er een speciale kidsloop van 500 of 1000 meter om 14u30, waardoor het evenement geschikt is voor het hele gezin. Bovendien is er een optie om het parcours van 6 kilometer wandelend af te leggen, waardoor iedereen kan deelnemen en genieten van de prachtige landelijke omgeving.

 

De start en aankomst van de wedstrijd gaat door aan de schuur van de familie Keymolen, gelegen aan de Konijnestraat 86, 1602 Vlezenbeek. Inschrijvingen zijn geopend tussen 13:00 en 14:00 uur, met de officiële start van de wedstrijd om 15:00 uur.

 

Naast de sportieve inspanning nodigt de Landelijke Gilde Vlezenbeek ook alle supporters uit om de lopers aan te moedigen. Er zal gezorgd worden voor een hapje en een tapje, zodat iedereen kan genieten van een gezellige sfeer.

 

De deelnameprijs voor de Jetbeizeluup bedraagt 10 euro, inclusief een verfrissend drankje en een smakelijk bakje aardbeien. Voorinschrijvingen zijn mogelijk voor slechts 8 euro. Voor kinderen onder de 12 jaar bedraagt de deelnameprijs 3 euro.

 

Bij voorkeur voorinschrijven (uiterlijk 2 juni) via http://bit.ly/3xk7Fmh.

 

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op de website van de Landelijke Gilde Vlezenbeek: https://vlezenbeek.landelijkegilden.be/ .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief