Vernieuwing van het natuurbeheersplan voor de Zuunvallei inspraak mogelijk tot 15 mei

C21

Vernieuwing van het natuurbeheersplan voor de Zuunvallei inspraak mogelijk tot 15 mei

Bekendmaking_openbaar_onderzoek
 

Sinds 1996 is er een natuurbeheersplan voor de percelen langs de Oude Zuun en sinds 2002 geldt eveneens een natuurbeheersplan voor de uitbreiding langs Volsembroek.

De bestaande natuurbeheersplannen moeten vervangen worden. 
Natuurpunt heeft een aanvraag ingediend bij het Agentschap Natuur en Bos voor een vernieuwd plan.
Er werden door de aanvrager op locatie borden opgehangen om deze publieke consultatie en dit openbaar onderzoek kenbaar te maken.
Aanvullend wil de gemeente Sint-Pieters-Leeuw alle inwoners en belanghebbenden op de hoogte stellen van het lopende openbaar onderzoek, dat begon op 15 april 2024 en nog doorloopt tot 15 mei 2024.
Tijdens dit openbaar onderzoek kunnen individuen, organisaties en alle geïnteresseerden immers suggesties doen en/of formeel bezwaar indienen, net zoals dit bij andere procedures mogelijk is.
Alle betrokkenen worden daarom uitgenodigd om van deze inspraakmogelijkheid gebruik te maken voor de deadline op 15 mei 2024.
Het volledige dossier is raadpleegbaar op de website van het Agentschap Natuur en Bos via https://natuurenbos.vlaanderen.be/inspraak-van-de-burger/natuurbeheerplannen-publieke-consultatie#toc-natuurbeheerplan-zuunvallei
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2024

archief