L en A Dance Company presenteert 4de dansshow in RUISBROEK

C21

L en A Dance Company presenteert 4de dansshow in RUISBROEK

L_a_affiches__1_
 

 L&A Dance Company presenteert 4de dansshow "Lost in Fantasy" op zaterdag 1 en zondag 2 juni in Sporthal AJ Braillard in Ruisbroek.

Wij zijn zeer enthousiast aan te kondigen dat onze 4de dansshow "Lost in Fantasy" volgend weekend plaatsvindt. Na maanden van intensieve voorbereiding zullen onze 280 dansers en 18 choreografen het podium betreden om het publiek mee te nemen op een magische reis door een wereld vol fantasie en betovering.
Zaterdag 1 juni: 14:30 uur & 19:00
Zondag 2 juni: 14:30
Locatie:
Sporthal AJ Braillard
Wandelingstraat 54
1601 Ruisbroek
 
Over de Show:
"Lost in Fantasy" gaat over een meisje dat verdwaald geraakt in onze fantasiewereld en een manier zoekt om terug naar huis te geraken. Tijdens de show zal het hoofdpersonage allerlei magische wezens en figuren tegenkomen die haar op weg naar huis helpen.
 
Deze show is een uitzonderlijke editie voor L&A Dance Company. Doordat wij geen vrije data konden krijgen in de nabije cultuurcentra van onze buurgemeentes hebben we moeten opteren voor een alternatief om toch een show te kunnen bieden aan het publiek maar ook zeker aan onze dansers. Dat wil zeggen dat wij een dansshow organiseren van A-Z. Denk maar aan een zittribune, licht- en geluidsinstallatie, een podiumopstelling, etc. Gelukkig hebben we heel wat sponsors die ons hier financieel in steunen en we zijn hen dan ook zeer dankbaar dat we dit jaar toch de kans krijgen een magische show te kunnen brengen.
 
Tickets:
Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website ladancecompany.be. Wees er snel bij, want de tickets vliegen de deur uit!
Prijs: € 20/ticket
 
Meer informatie: ladancecompany.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 jun 2024

archief