SAM&N stelt lijst voor - verkiezingen 13 oktober

C21

SAM&N stelt lijst voor - verkiezingen 13 oktober

Image002
 
SAM&N, de eenheidslijst waarmee drie Leeuwse centrumpartijen (cd&v, Open-VLD en Vooruit) naar de gemeenteraadsverkiezingen trekken, heeft haar lijst voor 13 oktober officieel voorgesteld. 
De lijst bevat 33 kandidaten uit alle hoeken en gemeenschappen van Sint-Pieters-Leeuw, zowel doorwinterde lokale politici als enthousiaste nieuwelingen, die hun schouders onder het beleid van de gemeente willen zetten de komende jaren. 
“We zijn blij dat we zo veel geëngageerde en ondernemende Leeuwenaars hebben kunnen warm maken voor ons project. De lijst is op die manier een mooie weerspiegeling geworden van de Leeuwse bevolking. Dat is ook de beste garantie op een gedragen beleid dichtbij de mensen.”, aldus woordvoerder Wouter De Craen.
De kopstukken van de lijst werden eerder dit jaar al bekendgemaakt. Zo zal de lijst getrokken worden door Bart Keymolen, Vlezenbekenaar, al 12 jaar schepen en sinds zes jaar eerste schepen van Sint-Pieters-Leeuw. Op de tweede plaats staat Kathleen D’Herde, voormalig schepen en sinds 24 jaar gemeenteraadslid voor open-VLD. De top drie wordt vervolledigd door Brahim Harfaoui, Ruisbroekenaar en eerste Leeuwse schepen met migratieachtergrond. Lijstduwer wordt Guy Jonville, lokaal voorzitter van Vooruit Sint-Pieters-Leeuw en sinds 18 jaar onafgebroken in de gemeenteraad.
“Investeren in een welvarende gemeente waar het goed en veilig is om wonen, met een bruisend verenigingsleven, sterk onderwijs en een goede zorg voor jong en oud, dat is onze missie. Met deze sterke lijst willen we dan ook een sterk en gedragen antwoord bieden op de vele uitdagingen waar een Vlaamse gemeente in de rand rond Brussel vandaag voor staat, ‘een antwoord voor de toekomst, een antwoord voor elke Leeuwenaar’”, aldus lijsttrekker Bart Keymolen.

Kandidatenlijst SAM&N gemeenteraadsverkiezingen 13 oktober 2024

1

Bart KEYMOLEN

18

Hanna EL BACHIRI

2

Kathleen D'HERDE

19

Wouter SUENENS

3

Brahim HARFAOUI

20

Kim VAN MALDER

4

Siebe RUYKENS

21

Nourhène EL-MOWAFY

5

Lieselot VANKEERBERGHEN - LEMAIRE

22

Ismail ERTEM

6

Nicolas ROUSSEAU

23

Ilke DENEYER

7

Raymond STIENS

24

Jean-Jacques WALRAVENS

8

Jennifer LOMBI

25

Maud LEPERS

9

Wouter DE CRAEN

26

Yannick CIMPAKA-KAPETA

10

Eddy Marc VANISTERBEEK

27

Annie DE DONDER

11

Katrien MONTEYNE

28

Beata TARARUJ

12

Monique AGNEESSENS

29

Jacqueline BORMANS

13

Joeri DE TOBEL

30

Alain CARREMANS

14

Marilyne DI MASCIO

31

Lieve STEENS

15

Yves ADRIAENS

32

Eddy ANCKAERT

16

Nadia LAUS

33

Guy JONVILLE

17

Paul DEFRANC

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief