Ook dit jaar Stoepmarkt voor Ziekenhuisclowns in Sint-Pieters-LEEUW

C21

Ook dit jaar Stoepmarkt voor Ziekenhuisclowns in Sint-Pieters-LEEUW

Stoepmarkt
 
De traditie wordt inderdaad verder gezet: De Vrienden van de Ziekenhuisclowns Sint-Pieters-Leeuw-onder impuls van Lieve Steens-organiseren ook dit jaar een Stoepmarkt ten voordele van vzw Ziekenhuisclowns.
Ook wordt de traditie van plaats van gebeuren in ere gehouden, namelijk de Watermolenlaan/Nieuwenhovenlaan in Sint-Pieters-Leew: dit jaar zondag 25 augustus van 12.00 tot 19.00 uur. De standplaats is gratis en vrij te kiezen. Inschrijving wel gewenst en info bij Lieve: lievesteens007@hotmail.com  en 02/377.21.03 of 0473/449967 . Ook dit jaar heel wat animatie bij het gebeuren: o.m. optredens: 13u Djembé, 14u Dance O’mania, 14u30 Giselleke, 15u Muziekvereniging De Ware Eendracht, 16u Enerj’Ane en 17u Tahtanka. Er is ook gedacht aan de kinderen met springkasteel en volksspelen. Een eettent kan je verwennen met broodje hamburger of pens, taart, pannenkoeken en ijs. Uiteraard werd er ook een bar voorzien voor de dorstigen!
Waarvoor dit alles?!...... In deze regio zijn de ziekenhuisclowns actief in o.a. het kinderziekenhuis van UZ Brussel. En wat doet een ziekenhuisclown precies? “Een ziekenhuisopname is voor niemand leuk. Ondanks de vele inspanningen van het ziekenhuis en het personeel kan zo’n verblijf voor een kind overdonderend zijn. De ziekenhuis clowns proberen samen met de patiëntjes aan deze werkelijkheid te ontsnappen. Dank zij de ziekenhuisclowns wordt elk kind even meegevoerd in een bubbel vol fantasie, poëzie en spel. “
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2024
Hugo Deville
Bart Deville
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Nicole Billens / Marc Sluys | 08 aug 2024

archief