LEEUW bedankt 60 vrijwilligers voor hun inzet Kom op tegen Kanker

C21

LEEUW bedankt 60 vrijwilligers voor hun inzet Kom op tegen Kanker

Img_9666
 
Img_9667
 
Gemeente bedankt 60 vrijwilligers voor hun inzet “Kom op tegen Kanker”
Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker viert dit jaar een bijzonder jubileum: 30 jaar! Al drie decennia lang trekken enthousiaste vrijwilligers in Sint-Pieters-Leeuw eropuit om azalea’s te verkopen ter ondersteuning van de strijd tegen kanker. Sint-Pieters-Leeuw is trots om een van de vier pioniers te zijn, samen met Halle, Affligem en Bever, die vanaf het begin betrokken waren bij deze actie.
Onze vrijwilligers bieden de kleurrijke azalea's aan op de vrijdagmarkt, aan huis, en in lokale dienstencentra. Door een azalea te kopen, haal je niet alleen een milieuvriendelijk geteeld Vlaams streekproduct in huis, maar draag je ook bij aan een goed doel. De opbrengst van de verkoop wordt door Kom op tegen Kanker geïnvesteerd in kankerpreventie, onderzoek naar doeltreffendere behandelingen en betere zorg en ondersteuning voor kankerpatiënten en hun naasten.
In de afgelopen 30 jaar zijn er in Sint-Pieters-Leeuw ongeveer 30.000 plantjes verkocht! We willen onze oprechte dank uitspreken aan Julien Vandenberghe en zijn echtgenote Agnes, die sinds de eerste editie betrokken zijn en tot op de dag van vandaag een cruciale rol spelen in de organisatie. Ook bedanken we alle vrijwilligers voor hun onmisbare inzet.
Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, organiseert de gemeente Sint-Pieters-Leeuw een receptie op donderdag 5 september in lokaal dienstencentrum De Wilg, waar we alle vrijwilligers in de bloemetjes zetten.
Dit jaar vindt de plantjesverkoop plaats van dinsdag 10 tot en met zondag 15 september. Extra helpende handen zijn altijd welkom! Wil je meehelpen met de verkoop van plantjes? Neem dan contact op met Julien Vandenberghe via 0497 27 85 00 of julien.vandenberghe@telenet.be.
Laten we samen streven naar een recordverkoop!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met welzijn@sint-pieters-leeuw.be
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Nicole Billens / Marc Sluys | 08 aug 2024

archief