SINT-PIETERS-LEEUW 21 ste Rolstoelwandeling

C21

SINT-PIETERS-LEEUW 21 ste Rolstoelwandeling

Dsc_6777_01__groot_
 
Dsc_6757_01__groot_
 
Dsc_6765_01__groot_
 
Dsc_6771_01__groot_
 
Dsc_6785_01__groot_
 
Dsc_6788_01__groot_
 
Dsc_6794_01__groot_
 

Gisteren namiddag vertok aan LDC 'tPaviljoentje de 21 ste Rolstoelwandeling georganiseerd door Kannet – het vroegere Kando 

De wandeling  liep langs een uitgestippeld parcours. Onderweg noteerden de deelnemers mobiliteitstips voor het lokaal bestuur.
"Nadia Laus, voorzitster Kannet Sint-Pieters-Leeuw  “We ijveren vanuit Kannet voor een gemeente die toegangkelijk is voor mensen met een beperking of minder mobiele personen die het moeilijk hebben om zich te verplaatsen. Ook deze mensen moeten zich goed voelen in onze gemeente daarom organiseren we deze wandeling in samenwerking met het gemeentebestuur.
Toen we onze wandeling gingen uitstippelen wouden we vertrekken hier vanop de parking van het Paviljoentje naar de natuur achter het gebouw. Maar door de hoge boordstenen is het onmogelijk om dat te doen. Het volgende probleem waren de struiken en het brugje dat je onmogelijk met een rolstoel kan nemen om op het wandelpad uit te komen. Dus vandaag een alternatieve route naar het centrum via de Fabriekstraat en de Kerkstraat.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2024
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief