Ontdek Leeuw op een unieke en sportieve manier tijdens de Urban Run & Walk op 18 oktober

C21

Ontdek Leeuw op een unieke en sportieve manier tijdens de Urban Run & Walk op 18 oktober

Urban_run_groep_23
 
Op vrijdag 18 oktober 2024 vindt de 4e editie van de Leeuwse Urban Run & Walk plaats in het hart van Sint-Pieters-Leeuw. Dit sportieve evenement biedt een unieke kans om het centrum en enkele van zijn iconische gebouwen op een ludieke manier te ontdekken terwijl je wandelt of loopt langs en door verschillende gebouwen.
 
De route start en eindigt op de parking van de kunstacademie (Rink 2), waar zowel lopers als wandelaars om 19.30 uur vertrekken. Tijdens de route van ongeveer 6 km, die één of twee keer kan worden afgelegd, passeren de deelnemers langs verrassende locaties zoals het Colomakasteel, WZC Sint-Antonius, Yume Ceramics, Imp’Akt en het gerenoveerde gemeentehuis. Een bijzondere highlight dit jaar is de doortocht door het oude klooster van Don Bosco dat binnenkort wordt afgebroken, een laatste kans dus om dit historische gebouw van binnen te bekijken. Onderweg zullen de zintuigen geprikkeld worden met diverse interactieve belevenissen.
 
Inschrijven kan vooraf online via brulspl/urban-run-walk  voor € 8 per persoon (of € 1,6 met een UiTPAS aan kansentarief) of ter plaatse voor € 10 (€ 2 met UiTPAS). Na afloop worden alle deelnemers beloond met een bonnetje voor een hapje en drankje bij de lokale horeca.
 
Herwig Smeets, schepen van sport: “Ik ben ervan overtuigd dat we ook dit jaar weer alle lopers en wandelaars zullen verrassen met leuke en sportieve momenten langs het parcours. Ik wens alle deelnemers alvast een geweldige tijd tijdens de run!”
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 15 okt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 22 sep 2024

archief