Op 11 november is het jaarmarkt in LEEUW

C21

Op 11 november is het jaarmarkt in LEEUW

Img_9820
 
Op maandag 11 november organiseert Sint-Pieters-Leeuw haar traditionele jaarmarkt, een vaste waarde in de kalender die je niet mag missen. Met zo’n 250 kramen is er voor elk wat wils!
De jaarmarkt begint om 8 uur, met de officiële opening om 10 uur. 
De activiteitenzone wordt vanaf 6 uur afgesloten, het uur waarop de marktkramers toekomen. 
Let op: er geldt een parkeerverbod in de gehele zone vanaf 0.00 uur. 
Prijskamp dieren: een echte publiekstrekker
Een van de hoogtepunten van de jaarmarkt blijft de prijskamp van tentoongestelde dieren. De zadelpaarden, pony’s en boerenpaarden zijn te bewonderen op de Pepingensesteenweg (tussen de H. Vanhouchestraat en Impeleer). Schapen, geiten, ezels, pluimvee en konijnen zijn te bewonderen op en voor een privé-perceel nabij.
82ste editie van Leeuw Art in het Colomakasteel
Kunstliefhebbers kunnen genieten van de 82ste editie van Leeuw Art in het Colomakasteel. De tentoonstelling op het gelijkvloers is vrij toegankelijk voor het publiek en toont werken van lokale kunstenaars.
Optredens en muziek
De jaarmarkt wordt verder opgevrolijkt door muziek- en dansoptredens. De mobiele muziekgroep Music Dream zorgt voor een feestelijke sfeer in de straten, terwijl op het mobiele podium verschillende Leeuwse verenigingen hun talenten zullen tonen.
Bereikbaarheid en pendeldiensten
Om de bereikbaarheid van het centrum te garanderen, blijven de grote wegen vrij voor autoverkeer, openbaar vervoer en pendeldiensten.
• Gratis pendelbussen Makro – Sint-Pieters-Leeuw: bezoekers kunnen tussen 9 en 21 uur gratis gebruikmaken van pendelbussen die rijden tussen de Makro-parking (Bergensesteenweg 427) en het jaarmarktterrein (hoek Galgstraat-J. Depauwstraat).
• Shuttledienst Vlezenbeek: bezoekers uit Vlezenbeek kunnen van 9 tot 17 uur gratis pendelen tussen het centrum van Vlezenbeek (straatje naast oud gemeentehuis) en de jaarmarkt (hoek Brusselbaan-Nieuwenhovenlaan).
• Shuttledienst Ruisbroek: bezoekers uit Ruisbroek kunnen van 9 tot 17 uur gratis pendelen tussen het Stationsplein en de jaarmarkt (hoek Europalaan-Galgstraat).
Parkeren
Langsheen de Galgstraat (tussen de Europalaan en de  Lotstraat) wordt van 6 tot 22 uur langs de kant met oneven huisnummers een parkeerstrook ingericht. 
Langsheen de Victor Nonnemanstraat (tussen de Hoogstraat en rotonde gemeentehuis) wordt van 6 tot 22 uur langs de kant met oneven huisnummers een parkeerstrook ingericht. 
Vanaf 11 november 9 uur tot 12 november 12 uur mag er ook gebruik worden gemaakt van de parking Makro. Nadien wordt de parking afgesloten. We willen benadrukken dat het gebruik van de parking op eigen risico is.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 15 okt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 22 sep 2024

archief