SINT-PIETERS-LEEUW - KLJ Vlezenbeek start nieuw seizoen

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - KLJ Vlezenbeek start nieuw seizoen

Editiepajot_dpl_klj_vlezenbeek_kos
Foto's Kos
 
Editiepajot_spl_klj_vlezenbeek_foto_kos
 

De vakantie is achter de rug. Bij vele jeugdbeweging is dat de start voor een nieuw seizoen. Zo ook bij JKJ Vlezenbeek.

Alle kinderen, tieners en jongeren tussen 6 en 17 jaar waren welkom. Bij het startmoment bij de jongens stonden avontuurlijke opdrachten op het programma zoals bijvoorbeeld deathride. Bij de meisjes werd een groot dorpsspel gespeeld met alle leeftijden samen.
 
Zowel bij de jongens als bij de meisjes zijn vanaf dit jaar ook kinderen vanaf 6 jaar welkom (in plaats vanaf 7 jaar). Dit was een groot succes: Bij de jongens werden reeds 20 nieuwe leden ingeschreven, bij de meisjes 25 nieuwe leden.
 
Wat meer info:
 
De KLJ is een jeugdbeweging waarbij een enthousiaste groep leidsters er voor zorgt dat meisjes tussen 6 en 17 jaar zich niet vervelen in het weekend. Deze meisjes worden verdeeld in 4 leeftijdsgroepen. De kleinsten noemen zich de Roodjes. Daarna is het de grote Blauwe meid. De pubermeisjes voelen zich op en top thuis bij de Geel. En tenslotte kan men zich nog eens volledig laten gaan met veel Groene power in de oudste groep.
 
Om de 2 weken komen ze op zondag voor een paar uurtjes samen om iets leuks te doen met de groep. Zo is het eens knutselen, sporten, kwissen, een uitstapje doen, eens ravotten in het bos, ...
 
Er worden ook enkele grote activiteiten, samen met de jongens KLJ. Namelijk een pannenkoekenbak, de kerstfuif en de fiets- en wandeltocht.
 
Het werkjaar sluiten we af met een absoluut hoogtepunt: het kamp. Gedurende 10 dagen, van 21 tot 31 juli, amuseren ze zich met allerlei spelen, een één- of tweedaagse, bos- en dorpsspelen, avondactiviteiten,... en een kampvuur als afsluiter.
 
Al wie de startdag gemist heeft, maar toch eens een kijkje wil nemen bij die fijne bende, is zeker en vast welkom!
De contactpersonen zijn:
-Evi Frans, Konijnestraat 106 in 1602 Vlezenbeek 02/567 09 06 of   0497/48 88 00 evi.frans@scarlet.be
-Jasmien Deschuyffeleer, Zeypestraat 36 1602 Vlezenbeek 02/532 06 24 of 0498/40 80 09 jasmien.deschuyffeleer@hotmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2009
Felix Merckx
Foto KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief