RUISBROEK – Nieuwe uitgave “Relais & Châteaux”

C21

RUISBROEK – Nieuwe uitgave “Relais & Châteaux”

Editiepajot_ruisbroek_varia_relais_02_foto_roger_mortelmans
Vlnr Jaume Tàpies, Isabelle Declercq en Johan Creytens van hotel Heritage. - Foto Roger Mortelmans
 
Editiepajot_ruisbroek_varia_relais_01_foto_roger_mortelmans
Jaume Tàpies, internationaal President. - Foto Roger Mortelmans
 

Internationaal voorzitter Jaume Tàpies stelde in het Kasteel van Ruisbroek editie 2010 van “Relais & Châteaux” voor. Deze prestigieuze gids wijst sinds de tweede helft van de 20e eeuw de weg in de wereld van de gastronomische restaurants en exclusieve hotels.

De bedoeling is dat de klanten puur genieten in een magische sfeer.
In de gids 2010 wordt aan elk etablissement een aparte pagina gewijd.
Met 680 bladzijden vol droombestemmingen in 57 landen en een zeer harmonieuze lay-out betekent editie 2010 opnieuw een stap vooruit.
Bovendien krijgen kinderen extra veel aandacht in deze nieuwe gids die nog meer informatie over elk etablissement bevat.
Tevens heeft “Relais & Châteaux” met Carole Bouquet een ambassadrice met ervaring als wijnbouwster en met haar charme en schoonheid is zij een waardige vertegenwoordigster voor de organisatie. Zijzelf herkent zich volledig in “Relais & Châteaux”.
“Relais & Châteaux” mag ook bogen op 31 nieuwe leden, waaronder een Belgisch hotel.
Vanaf november 2009 kan Hotel Heritage te Brugge zich als nieuwste Belgisch lid voorstellen. Dit prachtige pareltje is uitstekend gelegen in het hart van de stad en met zijn 24 individueel ingerichte kamers en suites de ideale uitvalsbasis om Brugge te ontdekken. Sinds kort beschikt het hotel ook over een restaurant “Le Mystique, waar het authentiek klassiek kader onmiddellijk voor een unieke en gezellige sfeer zorgt.
Wie lid wil worden van “Relais & Châteaux” moet niet alleen aan strenge kwaliteitsnormen voldoen, maar zich ook volledig herkennen in alles waar de organisatie voor staat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 nov 2009
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief