AFFLIGEM - De Nacht Van De Kleine Zonde

C21

AFFLIGEM - De Nacht Van De Kleine Zonde

Editiepajot_affligem_de_nacht_van_de_kleine_zonde_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Hoeveel titels van 'Kortfilms' kan jij noemen? .....juist! Meestal komt er een vraagteken. Kortfilms hebben vaak een klein publiek en toch liggen zij aan de basis van het grote werk. Zo gingen 4 kortfilms vooraf aan het uiteindelijke resultaat van 'Rundskop'.

Dit is een reden temeer om ruimte te creëren voor de 'korte-film' in het Vlaamse culturele landschap.
Om op korte tijd hierin verandering te brengen werd een nieuw initiatief uitgewerkt en is FLESS boven de doopvont gehouden. FLESS staat voor; FLEmish Students for Short film en vertegenwoordigt, jong en gedreven Vlaamse studenten-regisseurs, die vernieuwende keuzes durven maken.
De Affligemse kunstenaar, Frank Van Alfene, stond mee aan de bezieling van dit project en kon dan ook de primeur in Teralfene-kerk laten doorgaan, voordat we doorreizen naar andere kerken en centra in het land; zelfs uit Nederland is er reeds interesse. De vertoning start op dinsdag 30 april om 20 uur en is doorlopend tot 02 uur.
De toegang wordt gratis voor wie 16 jaar en jonger is, en wie de flyer meebrengt verkrijgt 50% reductie. Tijdens deze doorlopende voorstelling van korte films, stellen ook 4 Affligemse fotografen hun werk ten toon via projectie van 4 schermen verdeeld over de kerkruimte.
De Nacht van de kleine zonde verwijst naar de hersens van de nacht; die korte fragmenten draaien in ons hoofd en het is een zonde om aan deze onderbewuste verlangens, geen beeldvorming te geven in de 'korte-film'.
De redactie van FLESS, Thijs De Block-4de jaar, master-film RITS.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2013
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024

archief