AFFLIGEMse recreatiesporters lopen achttiende sessie

C21

AFFLIGEMse recreatiesporters lopen achttiende sessie

Editiepajot_affligem_affligemse_recreatiesporters_foto_jacky_delcour
Foto © Jacky Delcour
 

Heb je nood aan beweging? Indien je er wat wenst aan te doen dan doet zich een uitstekende gelegenheid voor en is deelnemen aan de 18de Affligemse free to run, ingericht door de Affligemse Recreatiesporters en met medewerking van de Affligemse sportdienst, een aanrader.

Het recept van deze opbouwmethode is stilaan bij iedereen bekend. Wens je dit op een plezierige manier te beleven, aarzel dan niet, trek uw sportschoenen aan en start op zondag 15 september om 9.30 uur op het jeugddomein Verbrugghen, Brusselbaan 2 te Affligem-Hekelgem. Er dient geen voorafgaande inschrijving te gebeuren. Ook de daaropvolgende zondagen kan men aansluiten op hetzelfde uur en plaats.
Zelfs op dinsdag- en donderdagavond kan men onder begeleiding zijn conditie opbouwen en is er afspraak om 19.30 op de Finse piste (afspraak en start: parking Bellekouter, Bellestraat) en later beurtelings in de woonwijken van Affligem.
Het programma duurt 10 weken en dan kan men met gemak een half uurtje zalig joggen of 5000 m lopen. Ook is er gelegenheid voor gevorderden om zelfs nog verder op te bouwen tot 10.000 en meer.
De geslaagden ontvangen later van de sportdienst hun verdiend diploma. Deze “Free to run” wordt gratis aangeboden en er is ook een verzekering voor alle deelnemers.
Mits op voorhand te verwittigen is er ook sportieve kinderopvang vanaf 4 jaar.
Verdere informatie: sportdienst Affligem 053 68 57 91
Raadpleeg ook de website: www.a-r-s.eu
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief