AFFLIGEM/ AALST – Rommel- en antiekbeurzen

C21

AFFLIGEM/ AALST – Rommel- en antiekbeurzen

Editiepajot_affligem_antiekberus_foto_steven_walravens
De respectievelijke zaal zal dus barstenvol gepropt staan. - Foto Steven Walravens.
 

De komende weken op zondag pakt de vereniging Hobby Club uit met een rommel- en antiekbeurs (markt) in respectievelijk zaal Bellekouter in Affligem op zondag 29 maart en in het Paasweekend op paaszondag 12 april in Aalst.

Alhoewel de beurs Antiek & Rommelmarkt noemt richten we ons steeds naar “de verzamelaar”. Wat hij of zij ook mogen verzamelen één van onze doelen is hen helpen hun collectie uit te breiden. Wat hij of zij ook zoeken betaalbaar tweedehands. Eigenlijk kwamen we tot de conclusie dat zowat iedereen iets verzameld of zoekt zijnde met de meest uiteenlopende smaken van dingen. We zoeken ook elk jaar steeds meer naar speciale standen die iets bij kunnen brengen aan deze vraag.

De respectievelijke zaal zal dus barstenvol gepropt staan. We garanderen onze bezoekers een heuse wandeling wanneer U alles wilt besnuffelen.

Na de zomer waar overal te lande openlucht rommelmarkt festijnen plaats hadden hebben wij de eer om in deze regio’s het jaar af te sluiten met de grootste indoor antiek & rommelbeurzen uit de regio. Standhouders komen van heinde en ver afgezakt naar onze antiek & rommelmarkten. De naam en faam van het organiseren van dit verzamel snuffelfestijn is tot ver bekend geraakt. Enkele maanden en weken intense voorbereiding gingen vooraf. Maar liefst 20.000 folders werden verspreid. De fluor en oker gele bedrukte borden langs de invalswegen zullen allicht ook sommige lezers niet ontgaan zien. Op deze dag worden de meest bizarre voorwerpen aangeboden en verhandelt. Naast mensen die een najaarsopkuis hielden staan er ook particulieren met echte zeldzame stukken en rariteiten. Er staan ook enkele standhouders die overstoks en of goederen komende uit falingen, faillissementen aanbieden. Porselein allerhande en brocanten voorwerpen enz. zijn in veelvoud te vinden. Het is mogelijk om een prachtig schilderij op de kop te tikken of gewoon wat oude werktuiggereedschappen van in de tijd dat machines taboe waren. Er worden ook oude meubelen aangeboden. Koopjes zijn zeker niet uitgesloten. Boekenliefhebbers vinden alvast diverse stands lectuur terug. Misschien vind je er wel de ontbrekende strip uit U collectie. Nu de lente er aankomt is een boek een goed idee. Tweedehands cd’s en of platen vind je ook terug kortom te veel om alles op te noemen zelfs voor ons organisatoren is het vaak even kijken wat er aangeboden wordt. Je hebt al houw enige tijd nodig om alles grondig te bekijken en we zorgen er ook steeds voor dat iedereen het de moeite vind om te komen. Elke keer opnieuw duiken er eenmalige verrassingen op. Zo al er in Affligem een stand staan die oude café spelen te koop aanbied. Daarom is elke markt ook anders te noemen andere standhouders andere spullen. Verzamelaars en hobby mensen kunnen als het mee zit hun verzameling komen uitbreiden na een bezoekje. Er worden ook diverse spullen aangeboden zoals tweedehands kledij ect.. De evenementen/rommelmarktengids Kraki 2009 is eveneens verkrijgbaar. Voor de kinderen is een snoepstand voorzien. De deuren voor het publiek openen om 9u30 stipt en de beurs eindigt om 18u00. De toegangsprijs werd tot een minimum herleid en bedraagt 1.50 € met kortingbon of 2.00 €. Kinderen beneden de 12 jaar en rolstoel patiënten kunnen er gratis in.

Op zondag 29 maart kan je naar Zaal Bellekouter. Deze is gelegen in de Bellestraat van Affligem vlak voor het sportcomplex en naast het gemeentelijk dienstencentrum. De zaal is zeker voor 5000m2 met stands gevuld.

Op Paaszondag 12 april kan je naar Zaal Flora Hallen. Deze zijn gelegen in de Aelbrechtlaan recht tegenover het sportcomplex in Aalst.

In deze frisse lentedagen vaak met regen en wind en koude bezaaid zullen we jullie van harte verwelkomen in een droge - pracht gevulde zalen. 

Er zijn slechts enkele plaatsen meer beschikbaar voor wie ook eens wil deelnemen wacht niet voor het te laat is. U overtollige spullen thuis kunnen iemand anders soms heel gelukkig maken en voor U kan er iets mee verdienen. Nu de economie iets minder draait is tweedehands kopen ook zeer verstandig kopen.

Info: rtp@belgacom.net of 09/380.45.05 of www.hobby13.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief