LENNIK - Met "Zeven Anjers, Zeven Rozen" heeft Willy Sommers eigen parfum

C21

LENNIK - Met "Zeven Anjers, Zeven Rozen" heeft Willy Sommers eigen parfum

Editiepajot_lennik_parfun_willy_sommers_foto_roger_mortelmans
Foto © Roger Mortelmans
 

Zoals zovele internationale bekendheden hebben nu ook vier Vlaamse schlagerzangers hun eigen parfum. Het was het weekblad Story die samen met Universal Music en FM GROUP de handen in elkaar sloeg om speciaal voor hun lezers vier unieke vrouwenparfums te ontwikkelen.

De inspiratie vonden ze bij de vier meest geliefde zangers en zangeressen, namelijk Christoff, Laura Lynn, Willy Sommers en Lindsay.
De geur van Willy Sommers, woonachtig in Lennik, kreeg de naam, hoe kan het anders, “Zeven Anjers, Zeven Rozen”. Al meer dan 40 jaar is hij te zien en te horen op allerlei Vlaamse podia en nog steeds krijgt hij het publiek in lichterlaaie met hits zoals “Laat de zon in je hart”, “Als een leeuw in een kooi” en natuurlijk “Zeven Anjers, Zeven Rozen”. Aan stoppen denkt de zestigjarige zanger absoluut nog niet en in februari ligt zijn gloednieuwe album “Pluk de dag”, met nummers als “Dromen van verre stranden” en “Que sera” in de winkel.
Het parfum van zangeres Lindsay noemt “Hemels”. Zij is al meer dan vijf jaar een ster aan het muziekfirmament en ze maakte de stap naar tv met Masterchef en presenteert op MentTV.
Ook Christoff, die jarenlang de met de ene hit na de andere scoort en ook veel succes heeft in het buitenland, maar nooit zijn roots vergeet, heeft met “Nummer 1” een eigen geur. Dit jaar zal hij ook een nieuwe cd “Christoff & Vrienden” uitbrengen met een nieuwe lading vrienden.
Gouden zangeres Laura Lynn is niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzikale landschap. Haar geurtje kreeg dan ook de toepasselijke naam “Goud”.
De flesjes parfum van 15 ml zijn voor de prijs van 9,90 euro te bekomen bij Story.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2013
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief