LENNIK - Willy Sommers zingt samen met dochtertje Luna

C21

LENNIK - Willy Sommers zingt samen met dochtertje Luna

Editiepajot_lennik_pluk_de_dag_willy_sommers_02_foto_roger_mortelmans
Willy en dochter Luna in duet. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_lennik_pluk_de_dag_willy_sommers_01_foto_roger_mortelmans
Willy Sommers zingt uit nieuw album Pluk de dag. - Foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_lennik_pluk_de_dag_willy_sommers_03_foto_roger_mortelmans
Een vertederende Willy met dochter Luna. - Foto © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_lennik_pluk_de_dag_willy_sommers_04_foto_roger_mortelmans
Willy en collega's die de voorstelling bijwoonden. - Foto © Roger Mortelmans
 

“Pluk de dag” is het gloednieuwe album van Willy Sommers. Op de steeds actieve, energieke en levenslustige 60-jarige zanger schijnen de jaren geen vat te hebben. Het nieuwe bruisende album “Pluk de dag” werd onder grote belangstelling van pers, collega’s en fans voorgesteld in de Ostend Queen in Oostende. Vanaf het eerste liedje dat Willy bracht was er volop ambiance en toen hij samen met zijn tienjarig dochtertje Luna “Geef Me De Vijf”, met tekst en muziek van Bart Herman, zong was het hek echt van de dam. Iedereen was vertederd door het prachtige duet van vader en dochter, waaruit de grote liefde tussen beide goed tot uiting kwam. Misschien wel voor herhaling vatbaar, want Luna heeft de muzikale microbe te pakken en wil later een goede zangeres worden

Voor Willy Sommers is de voorstelling van deze nieuwe full CD wel een speciale dag, het is namelijk zijn vijfentwintigste album.
De titel zelf “Pluk de dag”, zegt Willy Sommers, is eigenlijk een verwijzing naar mezelf, want ik ben altijd goed gezind, bekijk het leven door een roze bril. Als het grijs en slecht weer is dan zet ik een leuk plaatje op of neem mijn gitaar en de hemel klaart onmiddellijk op en wordt blauw.
Dit album is voor mij een droom die uitkomt, want ik wilde toffe nummers die goed tot hun recht komen tijdens concerten. Het album is een consensus geworden van ballades en up town nummers. We hebben lang gezocht, waren streng in de keuze van de liedjes omdat wij het publiek het allerbeste willen presenteren.
Ik ben een gelukkig man, heb een toffe familie, goede vrienden en toffe collega’s. Samen met deze collega’s kunnen we het Vlaamse lied boven water houden.
De tracklist van de cd is : Dromen van verre stranden, Ik moet aan je denken, Verdwaald en verloren, Vanaf dag één, Achter de wolken schijnt altijd de zon, Met ieder meisje wil ik dansen, Nieuwe moed, De nacht is donker, Dicht bij jou, Jij bent de mooiste, Que sera en de bonustrack Geef me de vijf (met Luna).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2013
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief