Verkeersongelukken in BEVER, GOOIK en LENNIK

C21

Verkeersongelukken in BEVER, GOOIK en LENNIK

Politielogo_heel_goed_20103_p200
Repro EP

Verkeersongeval met stoffelijke schade in Bever,
Ter hoogte van nr 77 in het Akrenbos 77 gebeurde een verkeersongeval met stoffelijke schade.. V.D. D. reed met zijn voertuig op de Akrenbos komende van Centrum Bever richting Deux Acren.. Ter hoogte van het kruispunt Akrenbos richting Viane kwam de bestuurder V.A. rechts de straat uitgereden. Een van de partijen verleende geen voorrang en beide voertuigen veroorzaken een aanrijding . Geen gewonden.

Verkeersongeval met stoffelijke schade in Gooik
Op de Kesterweg in Gooik gebeurde een verkeersongeluk met alleen stoffelijke schade. B.R. reed met zijn voertuig op de Kesterweg te Gook. Deze vervolgde zijn weg richting Oetingen. Ter hoogte van de feestzaal Ter Heyde kwam deze bestuurder bij het kruisen in aanrijding met een ander voertuig bestuurd door V. V.  Deze. diende uit te wijken voor een fietser. De schade werd onderling via de verzekering geregeld. Schade enkel aan achteruitkijkspiegels.
 
Verkeersongeval met stoffelijke schade in Lennik
Ook op de Ninoofsesteenweg in Lennik gebeurde een verkeersongeluk met alleen stoffelijke schade. Het betreft hier een kop - staart aanrijding. D.M. reed met zijn voertuig op de Ninoofsesteenweg rijrichting Dilbeek . Plots wordt deze aangereden door N.S.P. die achter D.M. reed. N.S.P. bemerkt te laat dat D.M. vertraagd. De schade werd onderling via de verzekering geregeld.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief