LENNIK - Prinsheerlijke wijnen

C21

LENNIK - Prinsheerlijke wijnen

Editiepajot_lennik_wijn_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

In samenwerking met Huis Vossen bracht het Prins comité in november 2011 een witte wijn, een rode wijn en cava op de markt. Met de opbrengst van deze verkoop slaagde het Prins comité erin om de 20-ste verjaardag te vieren. Om de 25ste verjaardag in 2017 te vieren worden er nu andere wijnen op de markt gebracht.

Dankzij de bereidwillige medewerking van Koenraad Tinel (ontwerp etiket) en van Ivo van Strijtem (dichter van een Prins-kwatrijn) zijn de flessen van 2012 echte collector’s items geworden.
Het Prins comité heeft besloten om ook het zilveren jubileum van Prins met de nodige luister te vieren. De apotheose zal plaatsvinden op zondag 10 september 2017.
Het Prins comité wil graag in de periode voorafgaand aan het jubileumjaar het trekpaard in de kijker plaatsen. Om deze activiteiten te kunnen organiseren, wordt er opnieuw samengewerkt met Huis Vossen.
Het assortiment wijn wordt uitgebreid met 2 mooie Bordeaux wijnen van het gekende wijnhuis Château Lamothe de Haux. De wijnen worden voorzien van een contra-etiket dat naar Prins verwijst.
Château Lamothe de Haux 2011 Côtes Bordeaux Rouge zal 8,45 euro kosten, Château Lamothe de Haux 2012 Bordeaux Blanc zal 7,45 euro  kosten. De wijnen zijn vanaf nu te koop bij Huis Vossen, Alfred Algoetstraat 2b te Lennik of via het Prins comité prinslennik@gmail.com 
Voor de 20ste verjaardag werd de speelfilm “Prins Paard” gedraaid en deze is in de prijzen gevallen.
Op de provinciale filmwedstrijd BRACINA van 23/24 maart 2013 werd hij geselecteerd om deel te nemen aan de 'nationale' Filmwedstrijd 2O13 van het Centrum voor Beeldexpressie. Deze heeft dit jaar plaats in het najaar in Oud-Turnhout. Verder zal Prins Paard ook deelnemen aan de Filmwedstrijd PLATTO (dit is een wedstrijd voor films over cultureel- en historisch erfgoed) die dit jaar doorgaat op 12 mei 2O13 in het Koetshuis te Roosdaal en dit vanaf 8u3O 's morgens.
Dit is trouwens een uitstekende kans om de film een keer te zien in de ingekorte competitieversie (45').
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief