Diefstallenplaag in LENNIK

C21

Diefstallenplaag in LENNIK

Inbreken_200
Repro EP

In Lennik waren er de afgelopen dagen niet minder dan vijf diefstallen. In de OKE in de Kroonstraat werd en vrouw betrapt op diefstal.

-In de Scheestraat in Lennik poogde men in te breken. Dader(s) trachten cilinderslot van de voordeur af te breken. PV werd opgesteld.
-In de Kamstraat in Lennik werd het slotplaatje van de voordeur verwijderd. Dader(s) staken hun werkzaamheid en gingen naar de achterzijde . Hier werd de verdachte opgemerkt door het slachtoffer . De dader nam de vlucht.   
-Ook in de Nellekenstraat werd in twee woningen ingebroken. Op de ene plaats werd een notebook en camera gestolen.
-Nog in de Nellekenstraat werd het venstertje van het toilet ingetrapt aan de achterzijde van de woning. De dader(s) betraden de woning doch konden de WC deur niet openen om reden dat de deur beveiligd is met een pin in de grond kropen dan terug naar buiten en verlieten de plaats. Labo werd ter plaatse gevraagd voor opname voetsporen.
-In de Kamstraat poogden daders achteraan de woning het schuifraam open te breken. Een houten lat langs de binnenzijde voorkwam dat het raam kon worden geopend.  
-Tot slot was er een winkeldiefstal in de OKE in de Kroonstraat. Eén daderes werd gevat die na verhoor naar huis mocht gaan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief