LENNIK - Muur van bib blijft wit

C21

LENNIK - Muur van bib blijft wit

Editiepajot_lennik_muur
Ingezonden foto

De bibliotheek van Lennik viert zijn 25-jarig bestaan nu zaterdag 22 juni. De bedoeling was, dat naar aanleiding hiervan de muren aan de straatzijde een boekenmuur zouden worden. Helaas kan dit feest niet doorgaan door een klein ongeluk van de kunstenaar.

In de namiddag ontvangen zij in de bibliotheek de kleuters en de kinderen van de lagere school en 's avonds ontvangen ze een aantal genodigden om samen een glaasje te drinken op 25 jaar bibliotheek Lennik.
Met het oog hierop werden de buiten muren (straatzijde) vlak gemaakt en wit geschilderd. Het was de bedoeling dat daar tegen zaterdag een prachtige boekenmuur, met boeken van Lennikse schrijvers en klassiekers uit de Vlaamse en de wereldliteratuur, zou verschijnen. Een klein ongeluk trof echter de Lennikse graffitikunstenaar Koen Deweerdt, waardoor hij voor een tijdje zijn rechterhand niet kan gebruiken. Maar de boekenmuur komt er, hetzij een beetje later. Spijtig want dit moest de blikvanger worden voor de viering van 25 jaar bibliotheek Lennik.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief