MERCHTEM - Canticorum koor jubileert

C21

MERCHTEM - Canticorum koor jubileert

Editiepajot_merchtem_canticorum_foto_gilbert_roels
Canticorum brengt een bloemlezing uit 10 jaar koorrepertoire. - Foto © Gilbert Roels
 

In september 2000 besloten het dameskoor Crescendo en het Merchtems Parochiaal Mannenkoor, samen te smelten tot een groot vierstemmig ensemble. Canticorum was geboren.

Dankzij de dirigent en de hulpdirigenten, beheersten de koorleden op korte tijd een omvangrijk repertoire, van zowel kerkelijke als profane liederen.
Concerten, kerkdiensten, jubilea wisselden elkaar af, in samenwerking met verschillende orkesten en begeleiders.
10 jaar samen: tijd om te vieren.
Canticorum brengt een bloemlezing uit 10 jaar koorrepertoire, (de titel is een knipoog naar het hedendaags entertainment jargon):
The Best of…10 jaar Canticorum. Op zondag 17 oktober om 16 uur In de Parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw ter Noodt Merchtem. Pianist Dirk Vermeir, Walter Callaert aan het orgel. Soliste Ilse Schelfhout en Bart De Coster, hobo, verlenen hun muzikale medewerking. Algemene muzikale leiding Marcel Schelfhout.
Na het strak getimede concert, volgt een feestelijke receptie in het Vijverdal. Tijd voor een gezellige reünie, niet alleen voor familie en vrienden, ook voor sympathisanten en vooral voor al de‘oud koorleden’. Iedereen van harte welkom. Inkom € 10, feestelijke receptie inbegrepen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2010
Gilbert Roels
Gilbert Roels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief