Lokale bestuursverkiezingen Open Vld MERCHTEM

C21

Lokale bestuursverkiezingen Open Vld MERCHTEM

Editiepajot_merchtem_chantal_vranckaert_mostaert_foto_kos
Chantal Vranckaert-Mostaert. - Foto kos
 

De 490 leden van de Merchtemse Open VLD-afdeling hebben een lokaal bestuur, een lokale voorzitter en de lokale afgevaardigden voor het regiobestuur verkozen. Het nieuw verkozen partijbestuur zetelt voor een termijn van 3 jaar omdat de statuten en het interne reglement van Open VLD thans voorzien dat er in de lokale afdelingen bestuursverkiezingen moeten worden gehouden 1 jaar na de gemeenteraadsverkiezingen en 2 jaar ervoor.

Alle leden van de afdeling Merchtem die zich kandidaat hebben gesteld voor deze lokale bestuursverkiezingen zijn verkozen. Met negentig procent van de effectief uitgebrachte stemmen achter haar naam, mag Chantal Vranckaert-Mostaert, gemeenteraadslid en voorzitter van de Open VLD-afdeling van Merchtem sinds oktober 2008, een tweede termijn als lokale voorzitter aanvatten.
Chantal Vranckaert-Mostaert: “Deze lokale bestuursverkiezingen zijn politiek belangrijk; de huidige sterke en enthousiaste bestuursploeg zal immers alles in het werk stellen om de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 opnieuw tot een succes te maken.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2010
Gerrit Achterland
kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief