Concert Noorderburen Elly & Rikkert in MERCHTEM

C21

Concert Noorderburen Elly & Rikkert in MERCHTEM

Editiepajot_merchtem_ellie_en_rikkert_foto_kos
foto's Kos
Editiepajot_merchtem_ellie_en_rikkert_foto_kos__1_
foto's Kos
 

Zaterdag 13 november om 20 uur brengen de Nederlandse barden van de kleinkunstpop Elly & Rikkert hun volwassenenconcert “Vrije vogels” in Merchtem in de zaal 't Vijverdal (achter de kerk) aan de Kerkstraat 12.

Elly Nieman & Rikkert Zuiderveld blikken terug op meer dan 40 jaar samenzijn met een aantal nostalgische liedjes waaronder ‘De Kauwgomballenboom’ en ‘Vreemde Vogels’. De speelduur van dit concert, waarbij oude en nieuwe nummers elkaar afwisselen, is voor de pauze één uur en na de pauze drie kwartier.
Hun vaste begeleiders en muzikale duizendpoten Jan Borger (keyboards & accordeon) en Dick Le Mair (percussie-instrumenten) zorgen voor een stevige basis. Michaël Robberechts, Radio 1 presentator van het muziekprogramma Exit ( www.radio1.be/programmas/exit ) doet, evenals vorig jaar bij het optreden van Miek & Roel in Merchtem, de presentatie van dit concert.
Kaarten in voorverkoop kosten 12 euro, aan de kassa 14 euro. De zitplaatsen zijn niet genummerd en de deuren openen om 19.30 uur. Na het optreden kan er nog nagepraat worden tussen pot & pint.
Voor reservatie kaarten & meer inlichtingen telefoneren naar Swaiken op het nummer 0474/88.55.83.
Alle nieuws over Elly & Rikkert terug te vinden op hun website www.ellyenrikkert.nl . Organisatie: KEEKS Merchtem (www.bloggen.be/swaiken1785), m.m.v. Klakson.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2010
Swaiken Van Campenhout
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief