MERCHTEM – Buurtfeest Gasthuisstraat

C21

MERCHTEM – Buurtfeest Gasthuisstraat

Editiepajot_merchtem_buurtfeest_gasthuisstraat_foto_gerrit_achterland
Foto © Rudi Van Hemelrijck
 

Het buurtcomité organiseerde al voor de derde keer de Gasthuisstraatfeesten waar zo’n 75 feestgenoten kwamen opdagen. De genodigden konden tijdens de receptie buiten kennismaken met geburen en nieuwkomers bij een fris glas schuimwijn.

Het buurtfeest ging opnieuw door in de schuur van Frans en Thérèse Robberechts waarrond een zee van ruimte is, zodat een 25-tal kinderen veilig buiten konden ravotten. Voor de kleintjes was er een springkasteel en voorts konden jongeren naar hartenlust fietsen en skaten.

Dan ging iedereen aan tafel bij een smakelijke barbecue. Tussendoor kwam burgemeester Eddie De Block langs om iets te drinken en om de feestcheque officieel af te geven. Dan schoven zowel slank als dik aan voor koffie met gebak of een bolleke ijskreem. Alsof dat alles nog niet genoeg was, werden ook nog prijzen verloot. Nadien werd zowel door jeugd als volwassenen een danske geplaceerd. De professionele muziek- en lichtinstallatie, verzorgd door sponsor en straatgenoot Rudi Grimm Services, zorgde voor de nodige gezellige sfeer. Het was nog klaar buiten als de blonde Grimbergen al afgedronken was .... en ’t was al lang donker tegen dat de laatsten thuis geraakten. We kennen onze buren weeral wat beter. ’t Was weeral plezant geweest en de afwezigen zullen het hun beklaagd hebben. Maar in 2011 krijgen ze terug de kans. Allemaal bedankt en tot volgende keer.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2010
Rudi Van Hemelrijck
Rudi Van Hemelrijck
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief