Huisvuil stapelt zich op in MERCHTEM

C21

Huisvuil stapelt zich op in MERCHTEM

Editiepajot_merchtem_huisvuilopstapeling_1_foto_fons_heyvaert
Door het wegvallen van een ophalingsbeurt stapelen de vuilniszakken zich op. - Foto's © Fons Heyvaert
Editiepajot_merchtem_huisvuilopstapeling_2_foto_fons_heyvaert
Door het wegvallen van een ophalingsbeurt stapelen de vuilniszakken zich op. - Foto's © Fons Heyvaert
 

Door de slechte weersomstandigheden kon huisvuilophaler Haviland de laatste huisvuilophaling van het jaar 2010 in Merchtem niet uitvoeren. Het gemeentebestuur vroeg Haviland om een extra ophaalbeurt maar dit was volgens de huisvuilophaler niet mogelijk. Ondertussen stapelen de huisvuilzakken zich op in het centrum van Merchtem.

CD&V - N-VA-Merchtem vinden het “niet ophalen” van huisvuil in de gemeente Merchtem onaanvaardbaar.  “Wij vinden die totaal onaanvaardbaar voor onze gemeente” stelt fractieleider Fons Heyvaert namens zijn fractie.

CD&V-N-VA stelt dat de werklieden alles in het werk hebben gesteld om onze wegen berijdbaar te maken. Ook de hulp van vele landbouwers hierbij kon en mocht niet baten voor de ophaaldienst.  Volgens ons is de organisatie van een ophaling perfect mogelijk wanneer hier en daar een aantal kleinere aanpassingen gebeuren” stelt de plaatselijke afdeling verder. In de ons omliggende gemeente gebeurt het wel en bij ons niet, en dit in niet aanvaardbaar gezien het kostenplaatsje dat tegenover deze dienstverlening staat.

Momenteel staat in heel wat straten het huisvuil gewoon buiten te wachten op de ophaaldiensten die vrijdag 7 januari langskomen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2011
Steven Walravens
Fons Heyvaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief