MERCHTEM – Vrouwenvereniging Viavia sluit haar eerste werkjaar af met ruim 200 leden

C21

MERCHTEM – Vrouwenvereniging Viavia sluit haar eerste werkjaar af met ruim 200 leden

Editiepajot_merchtem_seizoenafsluiten_viavia_foto_ella_de_neve
Vrouwenvereniging Viavia kan terugblikken op een fantastisch eerste werkjaar. - Foto © Ella De Neve
 

‘Onze leden van Viavia waren hoe dan ook in hun nopjes voor de seizoensafsluiter van het eerste werkjaar. Een unieke locatie, mannen die voor ons bakten, lekker eten, veel drank, dessertjes, workshops, fun for kids en Jamez, een jazz en blues groepje, maakten de namiddag top!’ zegt Ella De Neve, voorzitster van VIAVIA.

Bestuursleden Barbara Beeckman en Jeannine Vandevreken maken de plannen van het volgend seizoen kenbaar.
‘Een familiewandeldag in september, in het najaar een Girls Night Out en tegen de feesten mogen onze leden cocoonen tijdens de knusse winteravond. In het voorjaar 2012 staat de traditionele koffieklets op het programma.’ vertelt Jeannine.
‘De koffieklets wordt in een volledig nieuw kleedje gestoken’ vult Babs aan. ‘Citycruisen in mei en in juni alweer een seizoensafsluiter op maat.’
 
Anne Schelkens: ‘We sluiten het seizoen af met net iets meer dan 200 leden. Het is wel leuk om als bestuurslid het enthousiasme van onze leden te mogen ervaren. Wie graag aansluit bij onze open vereniging is meer dan welkom.’
‘Neem een kijkje op onze site www.viaviamerchtem.be en daar vind je alle nodige info. Het lidgeld bedraagt slechts 10 euro en je krijgt er heel wat voor in de plaats. Onze sponsors spelen natuurlijk een grote rol in onze democratische prijzen die we kunnen hanteren.’ zegt Claudia, het 5e bestuurslid.

Klik hier om de gezelligheid van Viavia waar te nemen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2011
Steven Walravens
Ella De Neve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief