Nieuwe thuis voor MERCHTEMSE Steltenlopers

C21

Nieuwe thuis voor MERCHTEMSE Steltenlopers

Editiepajot_merchtem_nieuwe_thuis_vopor_steltenlopers_foto_if
De ondertekening van de gebruiksovereenkomst (ingezonden foto IF)

De Koninklijke Steltenlopers van Merchtem krijgen een nieuw onderkomen in de nieuwe gemeenteloods aan de Koeweidestraat. Hierover werd een gebruiksovereenkomst ondertekend tussen de koninklijke steltenlopers en het gemeentebestuur.

De gemeente kocht de gebouwen onlangs om er de technische dienst in onder te brengen. Een deel ervan zal tegen een symbolische euro ter beschikking worden gesteld van de steltenlopers. Voor de nutsvoorzieningen zullen zij een jaarlijkse vergoeding betalen

De ruimte bestaat uit:
- een opbergruimte (6m x 12m) voor het stockeren van de stelten, ...
- een vergaderruimte met keuken
- een kleine berging
- een toilet
Tot op vandaag waren de steltenlopers gehuisvest in een loods aan de Gasthuisstraat die hen gratis ter beschikking werd gesteld door schepen Paul Van Den Eynde. De Steltenlopers wensen de schepen hiervoor uitdrukkelijk te bedanken.
De definitieve verhuis van de loods aan de Gasthuisstraat naar de nieuwe locatie in de Koeweidestraat gebeurt op zaterdag 30 juli. De officiële inhuldiging van het nieuw lokaal gebeurt op vrijdag 26 augustus. Op zaterdag 27 augustus van 14 tot 17uur is er een opendeurdag.
Ter informatie: Maandag 11 juli komt Radio 2 naar Merchtem om opnames maken van de steltenlopers. De uitzending op Radio2 is gepland op dinsdag 12 juli tussen 12 en 13 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2011
Gerrit Achterland
IF
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief