Loket in treinstation MERCHTEM toe? Hypocrisie ten top

C21

Loket in treinstation MERCHTEM toe? Hypocrisie ten top

Eddie_de_block_2011_p200
Burgemeester Eddie De Block (ep)

Burgemeester Eddie De Block: “Straffe stoot van de NMBS holding: op 2 mei ll. komt mevrouw Evi Meersman vragen of de gemeente Merchtem een charter wil ondertekenen voor een ‘Samenwerkingsverband stationsomgeving Merchtem.’ Tijdens het gesprek vraag ik expliciet om toch opnieuw een toilet te voorzien voor mannen en vrouwen omdat onze treinreizigers daar meermaals hebben achter gevraagd. Burgemeester: “zal zeker ‘worden bekeken’,” luidt het.

Het samenwerkingsverband was geagendeerd op het college van Burgemeester en Schepenen dd. 06/05/2011 en werd er principieel goedgekeurd! Het te ondertekenen charter wordt opgevraagd bij de NMBS holding, maar tot op heden geen respons.
Vandaag, als een donderslag bij heldere hemel, in de krant: “NMBS sluit loketten in 38 stations” (waarbij Merchtem letterlijk geciteerd).
Kan het hypocrieter?
Laat ons hopen dat de sluiting van het loket geen voorbode is voor het afschaffen van het station, want dan zijn we helemaal bij de lurven genomen! Zeker de meer dan 700 pendelaars…”, besluit burgemeester Eddie De Block boos.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jul 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief