Ongelukkige val van MERCHTEMse steltenloper tijdens Dorpsfeest NIEUWENRODE

C21

Ongelukkige val van MERCHTEMse steltenloper tijdens Dorpsfeest NIEUWENRODE

Editiepajot_nieuwenrode_merchtem_dorpsfeest_foto_ingezonden__2_
(ingezonden foto's)
 
Editiepajot_nieuwenrode_merchtem_dorpsfeest_foto_ingezonden
Editiepajot_nieuwenrode_merchtem_dorpsfeest_foto_ingezonden__1_
 

Wat de weersomstandigheden betreft mochten de organisators van het tweejaarlijkse Dorpsfeest Nieuwenrode de weergoden dankbaar zijn. Zij kregen een uitzonderlijke mooie en zwoele zomerdag cadeau.

Zelfs het voorspelde onweer 's avonds werd geen spelbreker. Op en rond het kerkplein en op de feestweide kon men op de koppen kopen. De Nieuwenroodse verenigingen hadden dan ook gezorgd voor vermaak voor jong en oud. De spectaculaire zeepkistenrace kende weer het nodige succes, terwijl de rodeostier en de kindermolen door het feestcomité gratis werden aangeboden. De hondenfrisbeeshow wist de omstaanders te begeesteren, en wielertoeristen van onder en boven de 50 streden met overgave alsof ze nieuwelingen waren. De rommelmarkt, en de eettentjes met hun specifieke geuren, brachten de nodige sfeer. Ook de tentoongestelde wedstrijdwagen van rallyrijders Marc en Erwin Janssens, het opgezette legerdorp en de toneelwagen van FC De Kampioenen kregen hun verdiende deel van de belangstelling. Voor de muziek zorgden de VVZ-Band Nieuwenrode, de Nieuwenroodse countrydansers, en de begeleidende muzikanten van de Koninklijke Merchtemse steltenlopers.
Tijdens een optreden op de feestweide kwam een steltenloper spijtig en ongelukkig ten val. De onfortuinlijke man werd na verzorging ter plaatse, en nadat de mug er werd bijgehaald, met een dubbele beenbreuk naar het ziekenhuis overgebracht. Even was het stil geworden maar nadien kwam het feestgevoel terug en was er dansgelegenheid met DJ Casi met een gastoptreden van de plaatselijke vedette Anita Leona.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2011
Georges De Buyser
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief