BPA’s in MERCHTEM: Onderzoek moet opnieuw

C21

BPA’s in MERCHTEM: Onderzoek moet opnieuw

Editiepajot_merchtem_fons_heyvaert_foto_ingezonden
(ongezonden foto)

Het openbaar onderzoek, dat liep tot en met 12 oktober, in verband met de zes verschillende bijzondere plannen van aanleg in de gemeente, moet worden overgedaan. Niet minder dan 130 bezwaren liepen tot op heden binnen.

Een aantal indieners hadden opmerkingen in verband met het MER (milieueffectenrapport) – dat niet van toepassing was op het lopende onderzoek. Het schepencollege was echter vergeten te vermelden dat dit inderdaad niet van toepassing was. Een aantal “pientere Merchtemnaren” hadden dit gemerkt, en maakten hiervan ook gewag in hun bezwaarschrift.
“Opnieuw wordt duidelijk aangetoond dat de politieke beleidsvoerders in onze gemeente vaak de kar voor het paard spannen” stelt oppositieraadslid Fons Heyvaert (foto) van CD&V. “Alles moest inderdaad bijzonder snel gaan, en dan maakt men fouten. Het feit dat ondertussen en het masterplan van de Ginder-Ale en het gemeentelijk structuurplan, samen met deze zes bpa’s bijna tegelijkertijd behandeld worden, vraagt om problemen” vervolgt Fons Heyvaert. Naar verluidt zullen alle indieners van een bezwaarschrift morgen (vrijdag 21 oktober) een aangetekend schrijven in de bus krijgen betreffende deze vergissing. Er zal hun bovendien worden gemeld dat hun ingediende bezwaarschrift van toepassing blijft. Het nieuwe onderzoek loopt vanaf 24 oktober tot en met 24 november.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2011
Ingezonden
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief