ASSE - Trippelfuif wordt Hopduvelfuif

C21

ASSE - Trippelfuif wordt Hopduvelfuif

Hopduvelfuif_p200

Op zaterdag 10 september kan Asse weer feesten. Het kleine broertje van de tweejaarlijkse Hopduvelfeesten verandert dit jaar van naam. De Trippelfuif bestaat niet meer. ‘Trippel’ verwijst niet alleen naar het rijke alcoholgehalte van sommige bieren, maar ook naar drie 'trippel' locaties waarop in het verleden kon worden gefeest tijdens de Trippelfuif. Dit jaar gaan we opnieuw naar één place to be: de Boekfosparking. Maar dat wil niet zeggen dat er daarom minder zal worden gefeest. Integendeel! Zo komen onder meer DJ Otto Jan Ham en Radio Wortel meefeesten op het ritme van de Hopduvel.

Tijdens de Hopduvelfeesten vorig jaar verjaagden we opnieuw de hopduvels die kwamen spoken in de hoppevelden van onze boeren. Het is nog een jaartje wachten voor de volgende editie, maar dat laten we niet aan ons 'hop'hart komen. Zaterdag 10 september zal het op de Boekfos stuiven met een fantastische line-up:

Om 21u start 2nd Take, een spetterende live band rond zanger/gitarist Didier Conil bijgestaan door ervaren rotten. Om 22u30 start 6Pack (het vroegere Uswain), een intergalactisch sublieme covergroep uit Zellik. Een uurtje later is het de beurt aan DJ Otto Jan Ham bekend van StuBru en afkomstig van Ternat. Vervolgens start om 1uur het knotsgekke Radio Wortel om dan eervol af te sluiten met Duophonic, een DJ-duo bestaande uit Jasper Stoefs en Jeroen Van Nieuwenhove .
Medewerkers gezocht
Kriebelt het om mee te helpen tijdens de Hopduvelfuif?
Stuur dan je gegevens naar info@hopduvel.be
Alle informatie over voorverkoop, toegangsprijs en online ticketing vind je binnenkort op de Hopduvel-website en op de Facebook-pagina.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jul 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief