KOBBEGEM - Eén stelt najaar voor met veel nieuwe programma’s

C21

KOBBEGEM - Eén stelt najaar voor met veel nieuwe programma’s

Editiepajot_kobbegem_najaar_e_n_foto_roger_mortelmans
Netmanager Eén Jean Philip De Tender. - Foto © Roger Mortelmans
 

Het wordt stilaan een gewoonte dat Eén de najaarsprogrammatie voorstelt in het aangename Kobbegemhof in het pittoreske Kobbegem. Volgens netmanager Eén Jean Philip De Tender gaat het goed met Eén.

Voor het najaar wil de zender op hetzelfde elan verder gaan. Eén moet een brede familiezender zijn, die een duidelijke meerwaarde brengt met een totaal aanbod voor iedereen. Toch mag men af en toe iets speciaals brengen gericht naar een bepaalde doelgroep. De zender moet een goed overzicht geven van wat er leeft in Vlaanderen en tevens echte mensen met een echt verhaal aan bod laten komen.
Voor het najaar brengt Eén verschillende programma’s in allerlei genres met een groot Vlaams aanbod.
Naast de bekende titels brengt Eén in het najaar meer dan tien nieuwe programma’s.
Zo verwelkomt Bart Peeters op zaterdagavond, de familieavond bij uitstek, twee sympathieke gezinnen voor de familiequiz “De slimste thuis”, een uurtje amusement, spanning en hilariteit.
Ook op zaterdag brengt Peter Van de Veire in “Vrienden Van de Veire” een nieuwe geestige talkshow en blikt hij terug op de media- en showbizzactualiteit van de voorbije week.
Op zondag presenteert Bartel Van Riet “Groenland”, een gloednieuw programma waarin genieten van het buitenleven centraal staat. Ook op zondag kunnen de kijkers genieten van “Het goddelijke monster”, een tiendelige familiesaga gebaseerd op de roemruchte Monstertrilogie van Tom Lanoye.
In HIV+ trekt Kobe Ilse gedurende een jaar op met vijf aidspatiënten. Het is een openhartige en confronterende reeks over de impact van het virus op alle facetten van het leven.
Vanaf 1 september brengt Eén de achtdelige fictiereeks “The Kennedys”, waarin het intieme leven van de meest iconische familie wordt geportretteerd.
“De Rechtbank” toont de werking van justitie op het niveau van de burger. De makers van de serie kregen de uitzonderlijke toelating van de rechterlijke instanties binnen het gerechtsgebouw van Gent de openbare zittingen te filmen.
In de donkerste maanden van het jaar verwent Eén de kijkers met een extra en bijzonder seizoen van De premiejagers, namelijk “De premiejagers deluxe” met bekende Vlamingen.
In de loop van het najaar kunnen de kijkers genieten van de nieuwe fictiereeks “Rang1” die het verhaal vertelt van een familie die de lotto gewonnen heeft.
“Kiekens” de nieuwe sitcom, die zich afspeelt in en rond de leraarskamer van een vergeten school, komt later dit najaar.
Elke aflevering van het humorprogramma “Hoe is het zo ver kunnen komen?” ontleedt enkele markante momenten uit de recente televisiegeschiedenis.
Het nieuwe namiddagprogramma “De topcollectie van …” brengt elke dag een selectie uit vele duizenden uren televisieopnames van muziekoptredens die het VRT-archief rijk is.
De kijkers kunnen ook nog genieten van de bekende programma’s zoals “Dagelijkse kost”, “De laatste show”, “Blokken” in een nieuw decor, “Man bijt hond”, “De pappenheimers” met nieuwe presentator Steven van Herreweghe” en er komt een tweede reeks van “God en klein pierke” met Martin Heylen.
Dit najaar wordt ook 10 jaar “Dieren in nesten” gevierd.
Tevens blijft sport een fundamenteel deel op Eén.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2011
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief