Knabbel- en babbeltocht in ASSE

C21

Knabbel- en babbeltocht in ASSE

Editiepajot_asse_landschapsdoedag_foto_ep
Foto © EP
 

Wie houdt er niet van om ongekende paden te ontdekken in eigen streek? En daarbij nog eens verwend worden met streekeigen hapjes ….? Deze combinatie is mogelijk tijdens de knabbel- en babbeltocht in Asse!

Toerisme Brabantse Kouters vzw en het gemeentebestuur van Asse hebben de handen in elkaar geslagen voor de vierde editie van de knabbel- en babbeltocht op zondag 25 september. Je vertrekt tussen 13 en 14 uur aan campus Vijverbeek in Asse en wandelt dan op eigen tempo circa 8 km. Onderweg krijg je typische en lekkere hapjes en drankjes gepresenteerd, 8 in totaal. We vragen enkel om op voorhand in te schrijven (tot 14/9) door € 5 per persoon (€ 2,50 per kind tussen 4 en 12 jaar) over te schrijven op rekeningnummer 001-4516570-35 van Toerisme Brabantse Kouters. Inschrijven kan ook bij de gemeentelijke Cultuurdienst d.m.v. contante betaling. De dag zelf laten we vanaf 14 uur slechts 50 deelnemers toe. Deelnameprijs bedraagt dan € 7/volwassene en € 3,50/kind. Alleen de beste wandelaars worden op het einde getrakteerd op een portie shiatsu-voetmassage door studenten van Manipura. Vanaf 16 uur zorgen muzikanten van ’t Smiske voor wat sfeermuziek.
Niet alleen het culinaire komt aan bod, ook de educatieve en landschappelijke kenmerken van Asse worden belicht door allerlei activiteiten van het RLGC. Het Regionaal Landschap Groene Corridor organiseert immers dezelfde dag haar jaarlijkse landschapsDOEdag. Vanaf 9u30 ben je welkom op campus Vijverbeek. Je kan je fruit laten persen tot sap, een fietstocht maken met Pasar, een GPS-tocht doen rond het thema vleermuizen of kennismaken met het ruime aanbod op de campus: demo ecologische moestuin, knutselatelier, streekproductenmarkt, tento over biodiversiteit, infostanden, streekbierencafé, … Ook tijdens de knabbel- en babbeltocht kan je halt houden bij poelen van Natuurpunt, zaden oogsten, bosomvorming en de oefentuin van VELT.
Kortom, kom op 25 september met vrienden en familie naar Asse koppel zo een bezoek aan de landschapsDOEdag aan de lekkernijen van de knabbel- en babbeltocht.
Meer informatie:
Toerisme Brabantse Kouters vzw, Tel 02 270 99 30, toerisme@brabantsekouters.be  of op www.brabantsekouters.be .
Met medewerking van: Ijs Koen Van der Meersch, Brouwerij Mort Subite, Domaine Holvast, Hof ter Vrijlegem, Fruit Dirk Roggeman, Fruit Jan Vanderhasselt, Café Boerke, VELT, Streekpralines Mergan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2011
Gerrit Achterland
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief