KROKEGEM - Chiro KKOS organiseert sinterklaastocht voor het hele gezin

C21

KROKEGEM - Chiro KKOS organiseert sinterklaastocht voor het hele gezin

Sinterklaas_p200

Chiro KKOS was deze zomer in Spanje en wie kwamen ze daar tegen? De heilige man, Sinterklaas. Hij vertelde dat hij graag eens een bezoek wil brengen aan de kinderen van Krokegem en Asse. Daarom organiseert chiro KKOS op zaterdag 3 december een wandeltocht waarbij de Sint en de zwarte pieten meestappen.

Tussen 18u30 en 19u30 kunnen de gezinnen starten aan de wandeltocht. Deze begint aan de lokalen van chiro KKOS (net naast de GBS Krokegem). De tocht duurt ongeveer een uur waarbij de zwarte pieten alles uit de kast halen om de kinderen en de ouders te entertainen.
Het is dus niet zomaar een tocht, maar een wandeltocht met interactie.
Bij de start krijgt iedereen een kaart. Bij elke post die je onderweg tegenkomt krijg je een stempel. De Sint brengt alle soorten zwarte pieten mee, zo heb je: zangpieten, kookpieten (die onderweg een warme hap aanbieden), drankpieten (met chocomelk voor de kleinsten en jenever voor de iets ouderen onder ons), fotografiepieten, …
De hele weg lang rijdt de Sint mee te paard, om dan allemaal te eindigen in ’T Kelderke waar alle kinderen met een volle kaart een cadeautje krijgen van de Sint.
Zin om deel te nemen aan deze tocht en de Sint eens in levende lijve te zien? Schrijf je dan snel in bij een leider/ leidster van de KKOS of mail naar sanneverdoodt@yahoo.com . De betaling (4 euro per persoon) gebeurt de dag zelf. Meer informatie vind je ook op de site www.kkos.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 nov 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief