ASSE - Winterconcert: vuurdoop voor nieuwe dirigent d’Harmonie

C21

ASSE - Winterconcert: vuurdoop voor nieuwe dirigent d’Harmonie

Editiepajot_asse_winterconcert_sint_cecilia_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Op zaterdag 3 december staat de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Asse opnieuw borg voor een mooie muziekavond op haar jaarlijks Winterconcert in zaal Toverfluit. Met het concert worden de festiviteiten rond het tweehonderdjarig bestaan van d’Harmonie officieel afgesloten.

Bart Van den Bosch staat als nieuwe dirigent voor zijn vuurdoop bij het grote publiek. Onder zijn vakkundige leiding brengt de harmonie een evenwichtig en gevarieerd programma, een ‘must’ voor alle muziekliefhebbers.
Het Winterconcert is voor d’Harmonie de laatste activiteit in het grote jubileumjaar 2011. Na het concert zal de opbrengst van het Galaconcert van de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen, tijdens het jubileumweekend eind juni, geschonken worden aan vzw Opkomende Zon uit Asse.
Kaarten voor het concert kosten 7 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa en zijn steeds te verkrijgen bij de bestuursleden, de muzikanten en in lokaal ‘t Partituurke.
D’Harmonie kan en mag met enige trots terugblikken op een geslaagd feestjaar. Foto’s van het driedaagse jubileumweekend zijn terug te vinden op de website www.dharmonie.be onder de rubriek ‘foto’s’.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2011
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief