ASSE - Kerstmarkt op 17 december

C21

ASSE - Kerstmarkt op 17 december

Editiepajot_kerstmarkt_2011_p200

Menig Assenaar is door de jaren heen vertrouwd geraakt met de kerstmarkt die de Gemeentelijke Jeugdraad traditiegetrouw in de kerstperiode op touw zet. Ook dit jaar kijkt Asse reikhalzend uit naar een nieuwe editie. Op zaterdag 17 december wordt het Gemeenteplein opnieuw omgetoverd tot the place to be.

 In samenwerking met de Assese jeugdbewegingen, Rotary Asse en verscheidene andere verenigingen uit Asse biedt de Jeugdraad u dit jaar opnieuw een brede waaier van lekker eten en onontbeerlijke dranken aan. Een muzikale (kerst)noot mag hierbij zeker niet ontbreken. Daar zorgen amusante en sfeer scheppende optredens voor. Om 19.30 uur bieden wij de kans aan lokaal Asses talent om het publiek alvast wat op te warmen. Vanaf 21.00 uur zet een stevige covergroep het Gemeenteplein op zijn kop. Naar jaarlijkse gewoonte zal de opbrengst van de kerstmarkt integraal geschonken worden aan het Bouwfonds. Dit fonds zorgt er nog steeds voor dat de lokalen van Assese jeugdbewegingen opgesmukt of volledig vernieuwd worden. De solidariteit en samenwerking van de verschillende jeugd- en jongerenbewegingen is een hot item en dat willen we op deze kerstmarkt laten zien.
Wij verwachten u allen vanaf 15.00 uur op het Gemeenteplein. Voor de kleinsten voorzien wij om 17.00 uur een vuurspektakel op het podium. Ook de kerstman is van de partij! Dit evenement mag niemand ontgaan. Noteer alvast in uw agenda en kom op zaterdag 17 december de sfeer opsnuiven van een niet te missen kerstmarkt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief