ASSE – Na negen maanden 35 kg lichter dankzij Weight Watchers

C21

ASSE – Na negen maanden 35 kg lichter dankzij Weight Watchers

Editiepajot_asse_weight_watcher_anne_moens_35_kg_lichter_foto_steven_walravens
Anne Moens (links) samen met coach Sandra Wuyts (rechts) en de broek die de emmer deed overlopen. Foto © Steven Walravens
 
05_repro_sw
Anne Moens in juli 2010. Repro SW
2011_repro_sw
Anne Moens in april 2011. Repro SW
 

In den Bloeyenden Wijngaerdt op de Markt in Asse werd maandagavond Anne Moens in de bloemetjes gezet door Weight Watchers. Op amper negen maanden tijd verloor de 33-jarige bijna 35 kg dankzij Weight Watchers.

“In januari 2011 wou ik een nieuwe broek kopen en moest ik weer een maatje groter nemen want maat 52 was te klein geworden. Al wenend ben ik uit de winkel gekomen en toen heb ik besloten dat ik er iets moest aan doen. Niet alleen voor mezelf maar ook voor de mensen die mij moeten helpen,  bij o.a. het voortduwen van mijn rolstoel tijdens een lange wandeling, mij oprapen als ikzelf niet recht kan staan, …” vertelt Anne.

Met een startgewicht van 97,7 kg is Anne bij de Weight Watchers in Asse gaan aankloppen.  “De eerste keer dat ik naar de bijeenkomst kwam was dit met een klein hartje, maar Sandra, de coach hier in Asse, stelde mij meteen op mijn gemak. Mijn eerste week ging heel vlot want ik kon nog steeds veel en lekker eten en toch had ik gewichtsverlies. Mijn partner steunde me enorm en een maatje kleiner kopen was zeer leuk. Naar de cursus gaan was heel motiverend alsook de 90, 85, 80, 75, 70 kg zien verschijnen en mijn streefgewicht bereiken.”

Bij moeilijkere momenten en als er al eens wat grammetjes bijkwamen werd Anne gesteund door een gouden erelid, en ook coach Sandra steunde haar door dik en dun om tot haar streefgewicht te komen.

“Door steeds te tellen, wegen, plannen en noteren en dankzij de steun heb ik mijn doel bereikt. Ik heb me aan mijn punten gehouden want sporten gaat niet wegens mijn ziekte. Ik noem Weight Watchers dan ook geen dieet maar een manier van anders leren eten en koken. Mijn gezin eet al van het begin af mee van de Weigth Watchers-gerechtjes en ze vinden het super lekker.  Af en toe eet ik nog een ijsje of stukje chocolade maar ik geniet er nu intenser van dan vroeger.”

Na negen maanden en na 34,1 kg gewichtsverlies heeft Anne haar streefgewicht van 63,6 kg bereikt.

“Sinds drie maanden heb ik mijn streefgewicht behaald en elke dag maak ik nog steeds een planning. Weeg ik, tel ik en noteer ik alles. Ik wil zeer graag de mensen motiveren om bij Weight Watchers te komen om af te slanken. Het werkt echt, ook al ben je minder mobiel en kan je niet meer sporten. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet en ben nu een gouden erelid geworden waar ik heel trots op ben.” aldus de slanke Anne.

Wie meer informatie wenst over Weight Watchers kan terecht op www.weightwatchers.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2012
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief