Vriendinnen ASSE

C21

Vriendinnen ASSE

Editiepajot_asse_vriendinnen_asse_ingezonden_foto
(ingezonden foto)

In 2011 stopte KAV Asse na vele jaren met hun werking als vrouwenbeweging. Enkele jongere dames die lid waren bij KAV vonden het toch jammer dat dit allemaal verloren zou gaan. Ze trommelden enkele vriendinnen en kennissen op en begonnen voorzichtig aan de zoektocht. Een avondwandeling en enkele drankjes en babbels later begon het project steeds meer vorm te krijgen… Het kind kreeg een naam en werd vriendinnen@asse gedoopt.

Hoewel iedereen in het begin “ de kat uit de boom keek” groeide het enthousiasme en vormde zich stilaan een trekkersploeg van 11 dames. De website kreeg vorm, ideeën kwamen als paddenstoelen uit de grond, de activiteiten werden enthousiast onthaald door de jonge vrouwen in Asse en zo werden we stilaan een volwaardige Assese vereniging.
Op 24 januari stellen ze hun jaarprogramma 2012 voor . Het wordt een jaar vol afwisseling met sportieve, creatieve , culturele ,… activiteiten die we natuurlijk combineren met gezellige babbels en ontmoetingen met andere vrouwen.
Heb je interesse kom gerust langs op onze nieuwjaarsreceptie op dinsdag 24 januari om 20u op de zolder van het Oud Gasthuis. Ze verwachten jullie. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief