ASSE - Ontbij en film op zondagochtend

C21

ASSE - Ontbij en film op zondagochtend

Editiepajot_ingezonden_waar_is_knoester
Foto: Jekino films
 

Op zondagochtend 1 februari serveert het Cultuurcentrum Asse opnieuw een gezond ontbijt en een filmvoorstelling. Deze keer ‘Waar is Knoester?’, een vrolijke familiefilm voor iedereen vanaf 6 jaar. De film start om 10.00 uur; het ontbijt staat op tafel vanaf 09.00 uur. Vooraf inschrijven voor het ontbijt is verplicht en kan via T 02/ 4560160 en www.ccasse.be.        

Met 60 ontbijtende gezinnen en een kleine honderd tickets voor de film, konden we eind september spreken van een succes voor de eerste ontbijfilm. 

 

Op zondag 1 februari serveert het CC opnieuw een lekker ontbijt en een toffe film. Dit keer: Waar is Knoester?, een vrolijke familiefilm met de koddige Junior en de koppige Knoester in de hoofdrollen. Een nostalgische ode aan de ongedwongen, kinderlijke fantasie in vintage jaren '60 stijl.

 

De pratende tak Knoester en zijn vriend Junior zitten serieus in de rats. Net nu hij vader is geworden van een prachtige baby, raakt Knoester zoek. Met hulp van een overijverige agent worden alle misverstanden opgelost en loopt dit charmante, grappige avontuur toch nog goed af.

  • Waar is Knoester?
  • Arild Østin Ommundsen
  • Zo 01.02.2015, 10:00 uur
  • Ontbijt vanaf 9:00 uur (vooraf inschrijven verplicht)
  • Leeftijd: 6+

Meer info over het programma in CC Asse: Elke De Decker, stafmedewerker – programmator CC Asse – T 02 456 01 65 en elke@ccasse.be 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief