ASSE - Vrolijke draaimollenrit voor kleuters

C21

ASSE - Vrolijke draaimollenrit voor kleuters

Editiepajot_ingezonden_foto_karussell__c__mirjam_devriendt_2
foto © Mirjam Devriendt
 

Op zaterdag 28 maart (13.00 uur en 15.00 uur) kan je in CC Asse de familie-voorstelling ‘Karussell’ meemaken: een vrolijke klankenreis voor kleuters vanaf 2 jaar van het muziektheatergezelschap Pantalone. Eerder waren de Brusselaars in Asse reeds te gast met de topvoorstellingen ‘Pommeliere’ en ‘Pantoffeltrein’. Tickets zijn verkrijgbaar via T 02/ 4560160 en www.ccasse.be.   

In Karussell neemt een acteur samen met een viool, een cello en een accordeon ogen en oren mee op een klank- en kleurrijke reis. Terwijl de draaimolen draait, wisselen poëtische stilte en vrolijke extase elkaar voortdurend af. 

 

In deze voorstelling is alles rond: de zon, de maan (niet altijd), de zee, en ook de sneeuwman. Spreken kan hij niet, zingen ook niet, en toch klopt zijn hart vol verlangen.

 

Een voorstelling vol associaties waarin de schitterende muziek elk gevoel, elke kleur en elk beeld vertaalt. Zo is blauw koud met een hoge schrille klank, en klinkt rood warm, diep en zacht. We hebben twee oren, één voor hoge en één voor lage tonen; twee ogen, één voor blauw en één voor rood zo gaat het in Karussell.

 

Het Brusselse muziektheatergezelschap Pantalone brengt kunstenaars samen die voorstellingen maken waarin eenvoud, scherpzinnigheid en betrokkenheid centraal staan – dit steeds met bijzondere aandacht voor de allerkleinsten.

 

Meer info over het kinder- en jeugdprogramma in CC Asse: 

Elke De Decker, stafmedewerker – programmator CC Asse – T 02 456 01 65 en elke@ccasse.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden © Mirjam Devriendt
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief