HALLE - Chris en Alain is het seniorenprinsenpaar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Chris en Alain is het seniorenprinsenpaar

Editiepajot_halle_senioren_1_foto_olaf
Foto's Olaf
 
Editiepajot_halle_senioren_2_foto_olaf
Foto's Olaf
 
Editiepajot_halle_senioren_3_foto_olaf
Foto's Olaf
 
Editiepajoy_halle_senioren_3_foto_olaf
Foto's Olaf
 
Editiepajot_halle_senioren_4_foto_olaf
Foto's Olaf
 

Chris en Alain werden na het afleggen van hun “bekwaamheidsproeven” aangesteld tot seniorenprinsenpaar 2013. Ook Leon en Monique, het seniorenpaar van 2012 moesten hun proeven afleggen om opgenomen te worden in de Orde van de Senioren.

t Zijn niet alleen de jonge die carnaval vieren. Ook de senioren weten nog wat carnaval is. Alle senioren prinsen en prinsessen verzamelden in Café ’t Hoekske te Buizingen,  om de komst van de nieuwe kandidaten Chris Leroy en Alain Denis op te wachten. Ook Léon I en Monique I, seniorenprinsenpaar 2012 werden daar verwacht, samen met 11 verklede carnavalvierders en hun respectievelijke meters en peters.  
Later in de namiddag zakte het ganse gezelschap af naar Café Bij Mit en Café Den Herberg. In de verschillende cafés moesten zij tal van proeven uitvoeren, om dan tot slot af te zakken naar zaal Lindegroen. Tussen de verschillende optredens van de “Diva’s d’anvers” en de vrolijke deuntjes gebracht door Rudi-Music mochten de kandidaten Chris en Alain, samen met Léon I en Monique I nog enkele proeven afleggen. Iets na middernacht werd het prinsenkoppel 2012, Léon I en Monique I opgenomen in de Orde van de Senioren, en werden Chris en Alain gekroond tot Seniorenprinsenpaar 2013.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2013
Felix Merckx
Foto © Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief