HALLE - Officiële carnavalskrant 2014

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Officiële carnavalskrant 2014

Rinfo_klein_oktober_2013
EP

Ook dit jaar pakt Halattraction, organisator van carnaval Halle, uit met een informatieve carnavalkrant in nauwe samenwerking met RINFO. Zij bieden u dit jaar opnieuw de kans om in de enige officiële carnavalskrant te adverteren. Met een oplage van maar liefst 78.000 exemplaren, met een volledig vernieuwde opmaak en in 4-kleurendruk is dit zeker een welgerichte reclamecampagne te noemen.

Carnaval Halle gaat door op 29 – 30 & 31 maart 2014.
De bedeling van de krant zal enkele weken voor carnaval gebeuren, over het volledige Pajottenland, de Zennevallei en Geraardsbergen.
Deze unieke krant blijft beperkt in aantal bladzijden, snel reageren is dus de boodschap. U kunt dit doen via de mensen van RINFO. Voor de vlugge beslissers, of wie al meteen meer informatie wenst, uw contactpersonen zijn Karel Severs, te bereiken op het nummer 0477/30.63.48 en Sam Herremans, te bereiken op het nummer 0479/87.77.55
Uw advertentie kan naar dezelfde personen gemaild worden: karelsevers@hotmail.com of sam.herremans@telenet.be
Zij willen er u op wijzen dat enkel de vertegenwoordigers van RINFO de toestemming krijgen van organisator Halattraction, om deze reclame te verkopen.
Indien u dit wenst kunnen zij ook een machtiging van Halattraction voorleggen.
Uw steun gaat integraal naar de Halse carnavalgemeenschap, naar de groepen en vriendenkringen die zich daadwerkelijk inzetten om van carnaval Halle het feest te maken, zoals echte Hallenaren dat verwachten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2013
EP
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief