HALLE - ‘Oenstellingsgala’ voor het nieuwe hofmaarschalkenpaar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - ‘Oenstellingsgala’ voor het nieuwe hofmaarschalkenpaar

Editiepajot_halle_aanstelling_1_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Hofmaarschalken en Hofdames organiseren hun “Oenstellingsgala” op zaterdag 1 februari vanaf 19.10 uur. Dit gaat voor de eerste keer door op de campus Don Bosco op de Lenniksesteenweg. Op het einde van de avond wordt het nieuw Hofmaarschalkenpaar aangesteld. Tevens wordt het uittredend Hofmaarschalkenpaar Sebastien I en Jenny I en hun mini Hofmaarschalkenpaar Pablo I en Saffira I opgenomen in de Orde.

De presentatie van het geheel ligt in handen van Marc Huylenbroek. Voor alle officiële carnavaltradities wordt hij bijgestaan door voorzitter, Z.H. Werner I
Tal van artiesten zullen op het podium verschijnen zoals De Halse Dansmariekes en verschillende carnavalgroepen komen er hun brengen. Dit zorgt voor de nodige carnavalsfeer die zeker niet mag ontbreken. Ook dit jaar zullen na Losse Schroeven de nodige kandidaten klaar staan om het beste van zichzelf te geven op het podium. Verder is er de travestietenrevelatie Miss Davina en Rob Rolands met zijn vele hits
Na het succes van de vorige verrassingsacts, hebben ee ook dit jaar voor een nieuwe act gezorgd. Het is een zanger die zijn mannetje kan staan als het gaat om een zaal van de nodige ambiance te voorzien.
Om de avond te besluiten is er discobar Speak On.
 De voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar bij “Cafe De Met” te Halle-centrum. Kaarten in voorverkoop zijn ook te verkrijgen bij de leden van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames en op het telefoonnummer: 02 396 00 85. Prijs in voorverkoop is 8 euro en aan de kassa 10 euro.
Voor extra informatie over het Oenstellingsgala kan men terecht op de website: www.galabal-halle.be   . Op de site staat het volledig programma en uitleg bij de diverse artiesten. Ook foto’s en filmpjes van de voorbije jaren zijn terug te vinden. Ook op Facebook, Twitter en Netlog, zodat we zoveel mogelijk carnavalisten kunnen bereiken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jan 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief