HALLE - Thierry en Katelijne zijn het nieuwe prinsenpaar

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Thierry en Katelijne zijn het nieuwe prinsenpaar

Editiepajot_halle_prins_1_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_prins_2_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_prins_3_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_prins_4_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_prins_5_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_prins_6_foto_merckx
Foto's Felix Merckx
 

Thierry Aerts ’42) en zijn echtgenote Katelijne Wijns (43)van de Maskottes zijn het nieuwe prinsenpaar. Bij de eindafrekening hadden ze 10 punten voorsprong op het duo Michael Van Roy - Annelies Boon van de Leste Kannekes.. Voor he nieuwe prinsenpaar  is de derde keer blijkbaar de goede keer, want zij deden voor de derde keer mee aan de verkiezingen.

Zij hebben hun overwinning te danken in de proeven waarbij ze beter uit de verf kwamen. Bram Pieters en Melody Bovijn haalden het bij het rode draad spel en de mini-rode draad. Zij eindigden op een derde plaats
 Voor de rode draad moesten er afgestempelde postkaarten uit Spanje ingezameld worden. De Maskottes haalden 642 kaarten. Bram Pieters haalde nog een heel pak meer. Ook in de mini-rode draad ging de overwinning naar Bram Pieters en Melody Bovijn. Hier moesten schoenen ingezameld worden die later aan het Centrum voor Menswelzijn geschonken gaan worden. In totaal werden er op een tijd van 2 minuten 85 paar ingezameld. 85 aanwezigen moesten thuis zien te geraken zonder schoenen. Hiervan werden er 41 ingezameld door Bram Pieters en Melody. Door dat Thierry Aerts en Katelijne Wijns meer punten haalden op hun zang- en spreekproef behaalden zij de overwinning met luttele 10 punten verschil.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief