Stadsradio HALLE met carnavalradio

C21
Halle_carnaval
 

Stadsradio HALLE met carnavalradio

Editiepajot_halle_carnavalradio_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Stadsradio Halle gaat voor het Halse carnaval terug een tijdelijk radiostation openen. Zij vroegen hiervoor een tijdelijke evenementenfrequentie aan.  Carnavalradio Halle is nog tot 1 april te beluisteren op  op 94.3 Fm.

Carnavalradio Halle  heeft niet de ambitie om een officieel uithangbord van het Hals carnaval te zijn. Carnavalradio Halle is eerder een aanvulling op het Halse culturele erfgoed. Maar het zullen de carnavalisten zelf, in de brede zin van het woord (groepen, vriendenkringen, organisator,..) die voor de carnavaleske sfeer op antenne zullen zorgen. Een extra tijdelijke, legale frequentie leent zich daar perfect toe en biedt tal van voordelen.
Wat niet op Carnavalradio Halle te horen zal zijn: uitgebreide interviews met organisatoren, groepen, vriendenkringen,… live verslaggeving van de stoeten en andere deelevenementen.
Wat is dan wel te horen? Een zo goed als continue mix van carnavalsplaten en andere ambiancemakers slechts onderbroken door kort carnaval gebonden commerciële boodschappen en nationaal en lokaal nieuws. Bij dat laatste leggen ze echter de klemtoon op het carnavalnieuws,
Carnavalradio Halle verdwijnt opnieuw op dinsdagmorgen 1 april bij het afsluiten van de derde dolle Halse feestnacht en dus ook carnaval.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief